Gumi$ pisze:Pamiętajcie stare przysłowie mówiące że wszystko jest tak wytrzymałe jak najsłabszy element...
"przysłowie" zaiste świetne.. staroosłowiańskie niemal.. tylko do czego i jak ono się TU ma??

Gumi$ pisze:Pamiętajcie stare przysłowie mówiące że wszystko jest tak wytrzymałe jak najsłabszy element...
JP69 pisze: Właściwie to wiem dlaczego się tak dzieje . Niektóre sklepy wystawiają towar , którego nie mają . Jak ktoś kliknie , to oni dopiero zaczynają zamawiać i dlatego to trwa i trwa
teoysta pisze:Szczerze współczuje że na majówkę nie miałeś swojego wymarzonego sprzętu. Niestety opóźnienie w wysyłce nie robi z handlarza przestępcy. Nazywanie do publicznie oszustem, złodziejem i chamem to prawdopodobnie wystarczający powód żeby założyć Ci prywatkę a później sprawę o odszkodowanie/zadośćuczynienie. Ja bym na jego miejscu to grubo przemyślał.
teoysta pisze:Oszustwo miałoby miejsce gdyby ten niedobry sprzedawca poprzez swoje podstępne działanie doprowadził Cie do niekorzystnego rozporządzenia swoimi pieniążkami aby Cie skroić. Jestem prawie pewien że działając w ramach swojej działalności gosp tego nie zrobił ani nie usiłował. Odszkodowanie to naprawa szkody, z definicji nie służy zarobkowi. Mylisz pojęcia. I to tak poważnie że stawiasz się poniżej gościa który olewa swoich klientów.
mary.dk pisze:Przestan p******* farmazony,
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości