Ziomek pisze:MArcinBe pisze:jakosciowo wedlug mnie jest dobrze, o pekajacych tubach nie slyszalem

no , pacz, nawet dystrybutor na PL przyznał , trudno nie przyznać, jak TA akurat wpada miała miejsce na moich oczach - we właśnie wyjętym z worka pachnącym fabryką latawcu..
bartekk pisze:
Osobiście wiem o jakie ręce chodzi i jest to jedyna reklamacja latawca LF w polsce przez ostatnie 3 lata. Prawdopodobnie była to wada fabryczna, ale LF sie jeszcze do tego nie ustosunkował.
...no to JUŻ słyszałeś..
peace
a ten dalej
Po polskich wodach pływa sporo latawców LF, tak jak pisałem przez ostatnie 3 lata jest to jedyna reklamacja latawca.. Nie koniecznie musiała to być wada fabryczna, takie rzeczy się zdarzają, tymbardziej że ten latawiec zanim trafił w pierwsze polskie ręce, należał do czołowego polskiego zawodnika przez cały intensywny sezon, więc opowiadasz jakieś bujdy na kółkach. Poza tym z tego co wiem, to jeżeli zdarzyła się taka wpadka fabryczna w poprzednich latach w HiFiX-ach to LF wymieniał latawiec na NOWY!, co raczej w innych firmach sie nie zdarza
W poprzednim sezonie w jednej ze szkółek na CH3 widziałem KILKA rozwalonych latawców BEST 2014, w tym jeden TS drugi raz na wodzie.. ale co tam lepiej pisać że to LF jest kiepski, a BEST jest niezawodny..
Niestety jak widać z niektórymi użytkownikami konwersacja prowadzi do.. nikąd, może lepiej sobie odpuścić
ps. jak to było z tym razorem na fordzie? śmiem wątpić że gdzieś widziałem zdjęcie z tego zdarzenia.. Tak naprawde w ogole mnie nie interesuje odpowiedź na to pytanie, piszę to tylko ze względu na Twoje ciągle czepialstwo do wszystkich i do wszystkiego..
MArcinBe pisze:poszukaj na forum opisow bodajze przemasa i kiteoffer (zachwalali, bo handlowali/handluja), ja troche plywalem i plywam na LF i moge ich opisy raczej potwierdzic.
pytanie jakiego latawca szukasz i co chcesz robic..ja znam, havoc, envy, nrg, nirvana, hifix - kazdy jest inny,
calkiem nowych solo, woo, nie znam
jakosciowo wedlug mnie jest dobrze, o pekajacych tubach nie slyszalem

Nie ma sensu bronić tej marki na forum, na szczęście latawce Liquid Force bronią się same, o deskach i butach nie wspomnę

Naprawdę chłopaki dbają o szczegóły i jakość, co widać od pierwszego dotknięcia tego sprzętu
krzylo72 pisze:To jak w końcu ,wypowie się ktoś na temat Liquid Force, słyszałem że bardzo dobry sprzęt ale fajnie jakby wypowiedział się ktoś kto na tym pływa.
Wpadaj w weekend majowy na ch3, będa odbywać się testy LF i F-One, obmacasz i opływasz bar(mega!) LF, wow, solo, envy, hifix, co tylko chcesz

Pewnie dzisiaj trafi więcej informacji na ten temat do sieci.
Do mnie wczoraj doatrł mój latawiec, a że na helu właśnie wieje piękny zachód, to nie zawacham sie go użyć

Narazie moge tylko powiedzieć że plecak robi wrażenie, jest wykonany w całości z grubego dakronu takiego jak wzmocnienia na krawędzi spływu