mark1 pisze:wenzel pisze:RPM
ale z cena to was chyba poje..... 9999zylitu nie arabia saudyjska

kowal pisze:A zaciąganie depowera przy chicken loopie to jedyna opcja?? Jurek ma chyba inny bar co?? Ruben w Fuelu też !!
Dla mnie slaba opcjachociaż może kwestia przyzwyczajenia...
latawiec z tego co w necie piszą użytkownicy jest pierwsza klasa
http://www.kite24.pl/product_info.php?products_id=211&osCsid=470dcee801f71c53e1c4e93ec8d76d78
kowal pisze:A zaciąganie depowera przy chicken loopie to jedyna opcja?? Jurek ma chyba inny bar co?? Ruben w Fuelu też !!
Ziomek. pisze:ps: pisałem półtora rok temu, ze depower przy czikenloopie to słaba opcja to mi pocisnęli na kfTERAZ też to dostrzegacie?
pzdr
Pablo pisze:Ziomek. pisze:ps: pisałem półtora rok temu, ze depower przy czikenloopie to słaba opcja to mi pocisnęli na kfTERAZ też to dostrzegacie?
pzdr
Depower poniżej baru to bardzo dobre rozwiązanie dla wszystkich może z wyjątkiem pro riderów, .
przemass pisze:jeśli jakieś rozwiązanie na barze pasuje prosom, zazwyczaj jest też wygodne dla użytkowników ( z pewnymi wyjątkami, zwykle dot. systemu bezpieczeństwa... ).
przemass pisze:Plus rozwiązania tradycyjnego jest prosty - zakres ruchu ramienia jest po prostu większy...
Ziomek. pisze:spoko
kilka osób napisze że to NIE JEST dobre rozwiązanie
ale Pablo usunie te posty bez żadnego śladu i bedzie git :/
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości