Ziomek. pisze:RAFAŁ pisze:..ja już Ciebie kojarzę - Ty byłeś kiedyś w tym samym czasie co WAKE.PL w Colonie, miales piekną brazylijską edycję CAbrini?

stąd moje pytanie:
NAUCZYŁEŚ SIĘ JUŻ PŁYWAĆ? czy tylko klikanie w klawisze Ci "idzie" 
W egipcie miałem czerwonego Crossbow

i o moje pływanie się nie martw, pływam lepiej niż większość twoich
instruktorów
Wracając do tematu:
waroo 10
Nie wiem czemu best poszedł z waroo z w stronę delty? przecież mają kahoonę? Waroo było fajnym latawcem dla początkujących i chących cośtam na powerze polatać. A teraz to jakoś tak średnio.
Wczoraj popływane na waroo 9 010 i pozostaję przy waroo09 albo bularoo

nemi10:
czy mi sie wydaje, czy moze nemesis 12 z 2010 jest strasznym mulem w porownaniu do nemesis 12 z 2008-2009???
- latawiec jest dużo bardziej C niż bowem - mamy więc niestety mniejszy zakres wiatrowy ( na pewno nie tak super jak w Nemi08 ), podobnie jest z odpuszczaniem szkwałów. Ostrzenie na wiatr być może trochę gorzej, jednak jak dla mnie niezauważalnie.
kahoona:
Ze wzgledu na ilosc poprzeczek serdecznie radze sie zastaonwic nad tym to owym wspanialym kitem.
W malych rozmairach rzeczywiście brakuje srodkowej tuby i w granicznie silnym szkwalistym wietrze latawiec przedmuchuje i traci profil .Chyba Przemas kiedys pisal ze jesli kahooa to tylko w duzych rozmiarach.
kahoonę dla tych co się boją wiatru

Monika, Agnieszka czy Julek ma KAHOONE
Wszystkie pozytywne komentarze odnośnie tych latawców to opinie osób z wiązanych z firmą Best.
Znajdz mi chodziarz jeden pozytywny komentarz osoby niezwiązanej z firmą.
A takich cytatów jak wyżej słychać dużo na spotach.
Pozdrawiam..