Ja Latałem na śniegu na Torchu 1 I też dawał sobie rade. Każdy latawiec daje rade, jednak bow jest bezpieczniejsz ze względu na completny depower co na śniegu w razie potrzeby jest ważne bowiem nie za bardzo można sobie pozwolić na zrzucenie deski i bodydraga jak na wodzie;D
Apropo Torcha: Nowe naishe z doubledepower nadają się dobrze na śnieg gdyż mają tę samą właściwość co bow'y - total depower:)
zastanawia mnie jeden fakt ze na KF nie spotkalem sie jeszcze z oferta sprzedazy tego kita, czy jest tak dobry ze go poprostu nie ma sensu sprzedawac?, czy tak malo osob go kupilo???
Pepe_lopez pisze:ja dziś stałem się szczęśliwym posiadaczem tej latawki...baardzo radosny
to daj znac jak oplywasz bo tez myslalem nad tym ale drogie troche bylo nowe a uzywanych nie widzialem zeby ktos chcial sprzedac gdy kupowalem latawiec. jaki rozmiar masz?????
kupiłem 12m.Juz mialem okazje troche polatac w zeszle wakacje,były testy na rodos.Odczucia...cóż, mówi się że trąci northem toro, moim zdaniem delikatnie jeżeli w ogole.Co ma wspolnego-to ze jest latwy.pieknie z wody wstaje,swietny depower,jak na 12m moim zdaniem zwrotny.Myśle że north stworzył coś uniwersalnego,zarowno dla poczatkujacych,jak i tych bardziej wymagajacych.Nie mam jeszcze takich umiejętności żeby potężnie latać,ale na widok samej reklamówki rebela widać ze się da