Fakty i mity ; OZONE 2008

Recenzje, oceny, opisy, porady sprzętowe.
kowalm
Dostał piwko: 3 razy
Kontaktowanie:

Post16 sie 2008, 20:52

@up: a ja sie nie zgodze bo sie da rebel'a 2007 jak sie postara i troszke poszczesci :)

bobek_h
Deska: Xenon LaLuz
Latawiec: North Neo
Postawił piwka: 43 razy
Dostał piwko: 11 razy
Kontaktowanie:

Post16 sie 2008, 21:01

W pojedynkę?
Da się jeśli ktoś przytrzyma latawiec...
Jak nikt nie przytrzyma to trzeba się nieźle namęczyć, ale wszystko się da
pozdro

jaceek
Deska: nbl
Latawiec: edge 11
Kontaktowanie:

Post01 paź 2008, 01:41

ja mam od niedawna edge II i pływałem na nim z 3 razy tak porządniej.
Raz miałem opisany problem z zachaczeniem linek poprzecznych o końcówke sterującą z jednej strony (podczas startu) przy dość mocnym wietrze i rzeczywiście nie ciekawa sprawa... :( ale wystarczy rozkładać linki w dół latawca i raczej nie ma szans sie to wydażyć....
pare razy przy nierównym wietrze widziałem jak przepadał i już myślalem, że bedzie słynne przewinięcie i wielka masakra ale nic takiego się nie stało pomimo, że kajt zrobił ładnego koziołka spadając....
prędkość w porównaniu z boxerem 12 sle, yagra 13, czy sportem 13 2007 jest całkiem przyjemna i dopiero jak porównam z 9 to widze ze moze byc lepiej. skakac sie dopiero ucze ale czasem jak mocniej zatne latawka to czuje ze naprawde ma potencjał :D
ogolnie trzeba sie do 5 linki przyzwyczajic ale całokształt oceniam pozytywnie poki co :D z wody wstaje ładnie...

Wróć do „Recenzje & Opinie”