Ale na poczatek:
Wrazenie bardzo dobre, jakosc wykonania fajna, co du duzo gadac - bez wystrzalow bo i co tu ma byc ladnego, grafika jaka jest widac, moim zdaniem ok. Jest to model podstawowy, nie robilem super dokladnych ogledzin typu szwy itd, ale widzialem przy ostatniej przymiarce ze sa uszczelniane itp - wiadomo ze musza byc.
rozmiar:
Mam jakies 178cm i waga ok 75-77kg tak mi sie zdaje

Tak ze rozmiar OK.
ten pierwszy raz:
warto zostac w skarpetkach

potem chwile idzie gladko, tak sie to prezentuje:

rece tez spoko:

az docieramy do nieszczesnej glowy... to juz jest mniej ciekawie, ale i tak nic w porownaniu ze sciaganiem....

no ale kto mowil ze bedzie lekko, i ogolnie ze to fajny sport

jak widac po minie - chwila ulgi...:

potem trzeba poprosic o pomoc partnera

nie chcialo mi sie upuszczac powietrza, ale nie bylo zle, poza tym zeby to zrobic trzeba tylko odchylic przy szyi i dac w kucki

czas przejsc do sedna - czy suchy bolek zasluguje na miano suchego?

nie wiem jak wy ale ja pod prysznicem pogwizduje

dobra sprawdzamy jak trzyma szyja:

klata:

i cala reszta

siegam po tajna bron:

i jedziemy z koksem:

koncowe sprawdzenie szczelnosci:

ta czesc mozna pominac w warunkach naturalnych, tutaj nie chcialem podpasc zonie

A teraz powod, przez ktory warto dobrze przemyslec zakup suchej pianki, po prostu to uczucie jest odrazajace, zdjecie przez glowe to DRAMAT i to boelsny

tutaj dotarlem do tego najgorszego momentu, mozna go przyrownac chyba jedynie to oddawania stolca

http://www.powerkiteshop.pl/foty/or/IMG_0045.jpg
za to po przejsciu tego etapu nastepuje totalny chillout i na usmiech pojawia sie na twarzy:

NAJWAZNIEJSZE: test "suchosci koszulki":

koszulka byla zupelnie sucha, zatem bolek dal rade

jak dobrze przypatrzec sie z tylu na koszulce widac delikatne slady, ale to jest najprawdopodobniej od zamka mokrego po sciagnieciu pianki do polowy.
Ogolnie polecam!!!
Dostepnosc pianki w cenach katalogowych

pozdr i nie moge sie doczekac na test w warunkach naturalnych, mam nadzieje ze przyblizylo to jeszcze bardziej koncepcje tego "stroju", bo wiem ze juz tescik jakis sie pojawial.
P.S.
wiem ze nieadekwatna koszulka do tego testu