kocur mrz pisze:witam nie miałem okazji pływać na tych deskach a chcem zakupić coś nowego dla siebie zwrotnego,żeby dobrze ostrzyła,no i oczywiście żeby do skoków była dobra a także żeby woda nie dawała po twarzy, interesuje mnie rozmiar tak od 128 do 130max bo moja waga nie przekracza 73kg,jeżeli miał ktoś okazję pływać na nich proszę o recenzję ok dzięki;)
evolutionVIII pisze:kocur mrz pisze:witam nie miałem okazji pływać na tych deskach a chcem zakupić coś nowego dla siebie zwrotnego,żeby dobrze ostrzyła,no i oczywiście żeby do skoków była dobra a także żeby woda nie dawała po twarzy, interesuje mnie rozmiar tak od 128 do 130max bo moja waga nie przekracza 73kg,jeżeli miał ktoś okazję pływać na nich proszę o recenzję ok dzięki;)
Przy twojej wadze to chyba 135 jako jedyna trzeba wybrać.
pzdr
evolutionVIII pisze:Przy twojej wadze to chyba 135 jako jedyna trzeba wybrać.
pzdr
Ziomek. pisze:co do deski SlingShot Lunacy - mamy w bazie bardzo tanio do sprzedania, prawie nową 129 - jej właściciel "niestety" przepłynął się na 666 2008...![]()
![]()
kocur mrz pisze: zwrotnego,żeby dobrze ostrzyła,no i oczywiście żeby do skoków była dobra a także żeby woda nie dawała po twarzy, interesuje mnie rozmiar tak od 128 do 130max bo moja waga nie przekracza 73kg
Ziomek. pisze:co do deski SlingShot Lunacy - mamy w bazie bardzo tanio do sprzedania, prawie nową 129 - jej właściciel "niestety" przepłynął się na 666 2008...![]()
![]()
Smokie pisze:Czyli co moja używana pójdzie 200 zł mniej niż nówka ?
wczoraj baaardzoo uczciwy dzień na średnich kajtach w słońcu
dziś znów to samo
19/30 -63 % dni pływania
16/19 - 84% dni na Zatokę
4-7-8 (duże/średnie/małe rozmiary)
pozdrawiam
i spadam bo na kolejną kite sesję czas
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości