Na kf.com trochę się dziwią zakresowi 12stki podanemu na powerkiteshop (nie przez producenta!): Fotka zaczerpnięta z wątku z całą dyskusją tu. Zakres wydaje się "trochę" przesadzony ...
Wiktorek pisze:Zakres wydaje się "trochę" przesadzony ...
fakt, dolne zakresy wyglądają jak dla 16 kg ridera na desce race.. przyglądałem się temu modelowi w akcji w grudniu - taką low wind maszyną to znowu nie był
W dyskusji na kf.com jest napisane że zakres podaje sklep który sprzedaje również sprzęt landkiteingowy a nie producent tak więc wydaje mi się że te zakresy podane są na buggy czy siakieś inne takie lądowe ustrojstwo
Nie wiem jak tam forumowe opinie, ale na żywo wyglądał i zachowywał się całkiem spoko...Mimo wszystko - na pozycję na TRUDNYM freestylowym rynku trzeba sobie zapracować....i samo to, że latawiec lata dobrze, niestety już nie wystarczy. Trzymam kciuki za powodzenie 50
Mam obecnie w teście 12m2 i leży mi bardzo ten kite. Powiedziałbym, że taki pomiędzy SS RPM a Ozone C4. Bardzo przyjemny, dół ma taki jak RPM, może nawet ciut lepszy, za to trochę lżejszy na barze. Będę miał go jutro na Maszo, jak ktoś ma ochotę potestować to zapraszam