chcę Wam zaprezentować dosyć nietypowy pokrowiec na sprzęt kitesurfingowy.
Marka Douchebags działa na rynku od 2009 roku, tworząc innowacyjne pokrowce na sprzęt snowboardowy, narciarski czy kitesurfingowy.
W czym jest ich innowacyjność?
Łatwa możliwość regulacji jego długości - to my decydujemy jaki będzie on długi.
W momencie gdy z niego nie korzystamy, zwijamy go w mały rulon i możemy schować go do szafy! Czy Twój duży pokrowiec to potrafi?

Waży jedynie 3,4 kg, w porównaniu do innych jest prawie dwa razy lżejszy!
Posiada żeberka ABS, które wzmacniają jego konstrukcję. Jako ciekawostkę przed wprowadzeniem na rynek pierwszych sztuk zostały przetestowane na wytrzymałość przez firmę odpowiedzialną za dostarczanie plecaków dla armii norweskiej.

Posiada podpinane szelki, dzięki czemu możemy ciągnąć go mając cały czas wolne ręce.

Jak wygląda zapakowanie go podczas wyjazdu kitesurfingowego? Kilka zdjęć jak w praktyce to wyglądało

(Latawki: 14,12, bar, trapez, deska całkowicie uzbrojona. Spokojnie jeszcze zostało miejsca na piankę i kilka par boardshortów)

Chcesz go zobaczyć? Do obejrzenia na Kempingu Chałupy 3 w Akademii Kitesurf, gdzie znajduje się moja prywatna sztuka. W razie pytań jestem do dyspozycji.
Cena detaliczna 799 zł, dla forumowiczów super oferta!