Chciałbym zapowiedzieć nadchodzącą recenzję FS Cool 9.0 z perspektywy osoby "nieoblatanej"

W związku z ulewnym deszczem dzisiaj w stolicy, mogłem tylko rozpakować i rozwinać kite'a na podłodze w pokoju

Tak więc zdjecia:

Paczka od Airmana po rozcięciu opakowania. Widać zgrabny plecaczek Flysurfera. Pierwsze moje skojarzenie było mało na temat, ale moze się podzielę: "Jak idealnie pasuje do trumny" <== no comments PLZ ;]

Tu można podziwiać plecak

A tu małe zawiniątko po wyjęciu z torby. Kite poprzewiązany WRZOSOWĄ wstążką, tak żeby nie zauroczyć

I jeszcze raz co było w plecaku.

No ale nie mogłem się powstrzymać od rozwijania dalej. Tu widać dwa końce skrzydła. Ten znaczek no lift ticket też się prezentuje lepiej w realu niż na modelu jaki wysłał Onzo

W zasadzie nic ciekawego. Czasza z jeszcze nie rozwiązanymi linkami.

No i tu mamy rozwiniętego w prawie całej okazałości. Biorąc pod uwagę, że nie widziałem nigdy z tak bliska komorowca tego kalibru, wydał mi sie ogromny. Spotęgowane to jest tym jeszcze, że NASA jest zwarta i przy powierzchni 6,5m mieściła się na dywanie

Materiał wydał mi się z początku delikatny, ale przeprowadziłem kilka testów wytrzymałości na dodanych próbkach (owe wstążeczki) i stwierdzam, że moje obawy są nieuzasadnione

pozdrawiam,
Patryk