do znawcow sie nie zaliczam, ale looknij na http://www.kiteforum.com/phpbb/viewforum.php?f=1, tam poszukaj. Ale wydaje mi sie, ze Norwegia chyba zbyt dobrym miejscem nie jest, nie bylem ale ze zdjec to wybrzeze ostre i pewnie gleboko. Powodzenia w szukaniu.
Ciekawy pomysł szukać miejscówki z okolicy Trondheim:) W sumie to latem prawie całą dobę jest jasno, więc można by pływać do upadłego a tak na poważnie to jadę tam w maju (wracam 17 maja), i to nie w celu pływania. Wrócę to mogę opisać wrażenia. Nawet mapsy google maja słabe zdjęcia tam, więc niewiele widać. W razie czego przypomnij się, gdybym zapomniał
Wracasz dokladnie w najwazniejsze norweskie swieto 17 maja. Zostan dzien dluzej i zobacz jak maszeruja w pochodach a potem pija jak malo kto.... Nieuwierzylbym gdym tego nie widzial...
sam chiałem podklepać temat miejscówki w Norway ..
miałem okazje siedziec troche w Oslo i okolicy..rok później w Stavanger & Sola..znalazłem tam szkółke surfingu nawet ..po drodze z promu kilka wyciągów do wakeboardingu..
Z opowiadań miejscowych (Stavanger) plaża koło Soli to jedna z najładniejszych w Norwie i za razem bardzo znana miejscówka surferów/kite'ów w tamtej części Europy ..tak słyszałem