No to raczej słabo - przystań żeglarska i WS, ale spoooro drzew i nierówny wiatr, nie sądzę żebyś znalazł dobry spot na tym akwenie, ale może niech się lokalesi tez wypowiedzą.
próbowałem eksplorować z 7 lat temu Boszkowo pod kątem kitesurfingu
niestety mimo "beznadziejności" (jak twierdzi wielu kiteforumowców) Zatoki Puckiej
musiałem uznać jej wyższość..
Witam ja w boszkowie walczyłem trzy razy byłem nawet dziś ale wiatru było mało myślę że jeszcze się tam pojawię rewelacji nie ma ale dla mnie jest plus ja mam blisko a od strony głównej plaży jest spora płycizna i czasem nawet fajnie wieje ale trzeba się liczyć z tym że trzeba wejść daleko od brzegu i startować latawiec z wody nie jest to idealne miejsce ale popływać się da pozdr
no właśnie blisko blisko i oto chodzi żeby tak było my z kolegą ciąglę na ten bytyń i bytyń i nie narzekamy tylko na ten psiejski wiatr ciągle narzekamy hehehehhehehhe szlaku jasnego można dostać
a apropo kamionek dziś kolegę od windserfingu spotkałem i chwali """"" w cudzysłowiu oczywiśie bo też słyszał że pysznie tam jest ale nie dotarł tam jeszcze także czekam aż ktoś da jakieś newsiki pozdrawiam diabeł zwany pączkiem