Hiszpania, spoty??

Miejscówki Kitesurfingowe
Awatar użytkownika
wielbond
Kontaktowanie:

Post12 wrz 2007, 10:34

Hej
Wyjezdzam własnie do Hiszpanii na miesiąc i oczywiscie bore latawiec żeby pływać czy ktoś może mi polecić jakieś tamtejsze spoty? Oczywiscie poza tarifą bo o tym wiem, i tylko część Kontynentalną na myśli mam. Czy był ktoś na Golf de roses?

Maciej S

Post15 wrz 2007, 09:40

[Czy był ktoś na Golf de roses?

Byłem. te okolice to park narodowy i wolno pływać tylko w wyznaczonych strefach.W tym roku wyznaczono takie trzy strefy rozmieszczone wzdłuż zatoki. Jest mozliwość dojazdu do strefy- praktycznie na plaże samochodem. Parkowanie gratis.

Awatar użytkownika
-ala-
Kontaktowanie:

Post06 paź 2007, 00:02

Los Narejos (Murcia). Piękne miejsce, wystarczająco duża przestrzeń do pływania, plażowiczów brak, praktycznie zawsze płaska woda. Byłam, pływałam i bardzo polecam.

bobek_h
Deska: Xenon LaLuz
Latawiec: North Neo
Postawił piwka: 43 razy
Dostał piwko: 11 razy
Kontaktowanie:

Post06 paź 2007, 15:19

Witam,
Ja także planuje wyjechać do Hiszpani ale na ok. 2 tygodnie, i również mam zamiar zabrać latawce :)
Planuje bardziej polecieć do andaluzji. WIecie może gdzie tam można pływać? jedyne miejsce jakie znalazłem do El Ejido. Znacie jakies inne miejsca? Całkiem fajnie by było jakby była płaska woda.
Pozdrawiam

Wróć do „Spoty”