Szczecinek - wyciąg - JUZ JEST !!!

Miejscówki Kitesurfingowe
Sebastian Kite.pl
Deska: Różnie
Latawiec: Różnie
Postawił piwka: 8 razy
Dostał piwko: 13 razy
Kontaktowanie:

Post08 wrz 2008, 13:50

Ja jadę z Pzn w czwartek rano i zostaję do piątku wieczorem, spanie jeszcze dla dwóch osób się znajdzie. Ktoś chętny?

Pzdr,

Młody

Post07 wrz 2009, 21:19

Czy na Trzesiecku (na jeziorze w Szczecinku) są warunki do pływania na kajcie? (dzwoniłem do Centrum Informacji Turystycznej; powiedziano, że ostatnio widziano 1 latawiec... )

gr8

Post07 wrz 2009, 22:21

Wiem jedynie, ze na Wielimiu mozna poplywac... ok. 10 km od Szczecinka.

Awatar użytkownika
targetti

Post28 maja 2010, 09:55

Witam

Do Szczecinka na planuję wyjazd w Borze Ciało, tylko nie wiem jak wygląda sytuacja z obłożeniem miejsc i kolejkami.

I jeszcze inne pytanie. Czy na karnet 1 dniowy mogą pływać 2 osoby na zmianę np. zmiana co 2 godziny. Pytam się dlatego, że 2 kobiety będą chciały spróbować swoich sił na desce i jakoś nie widzą siebie cały dzień na wodzie. Czy sprawdzenie karnetów odbywa podobnie się jak np. na wyciągu narciarskim?

Pozdrawiam
Marcin

Awatar użytkownika
terranborn

Post28 maja 2010, 11:24

targetti pisze:Witam

Do Szczecinka na planuję wyjazd w Borze Ciało, tylko nie wiem jak wygląda sytuacja z obłożeniem miejsc i kolejkami.

I jeszcze inne pytanie. Czy na karnet 1 dniowy mogą pływać 2 osoby na zmianę np. zmiana co 2 godziny. Pytam się dlatego, że 2 kobiety będą chciały spróbować swoich sił na desce i jakoś nie widzą siebie cały dzień na wodzie. Czy sprawdzenie karnetów odbywa podobnie się jak np. na wyciągu narciarskim?

Pozdrawiam
Marcin

Jak będzie ładna pogoda to może być troszkę ciasnawo ;)
Lepiej uderzyć do Niemiec bo oni święta nie mają ;)

mkmiec
Postawił piwka: 3 razy
Dostał piwko: 2 razy
Kontaktowanie:

Post08 cze 2010, 11:49

targetti pisze:Witam

Pozdrawiam
Marcin

Ja tez sie nie widze plywajac caly dzien na wyciagu. Po tym jak cos zaczalem cisnac to 1 - 1.5 mi wystarcza. Zreszta i tak mialem zakwasy przez pare dni...

Ekipa w Szczecinku jest dobra oraz mieli wplyw na godziny otwarcia. Teraz podobno otwatre jest od 15-21 czy nawet 22. Oraz takze jest karnet na 3-4 godz. za 40 zl. Wlasnie taki to wypas. bo mozna pocisnac godzinke. zrobic przerwe i znowy pocisnac ;)

Raczej tylko jedna osoba na jeden karnet.

Pablo
Deska: Slingshot Dwarf Craft 3'6"
Latawiec: Slingshot SST 2017 6/8/10
Postawił piwka: 12 razy
Dostał piwko: 62 razy
Kontaktowanie:

Post12 cze 2010, 12:12

Dalszy ciąg tematu w dziale wake: http://www.wakeforum.pl/viewtopic.php?f=3&t=10

Wróć do „Spoty”