Red Sea Zone

Miejscówki Kitesurfingowe
panek

Post08 lis 2007, 21:15

Witam
Chciałbym sie nauczyć pływac na kitsurfingu. czy El Gouna Read Sea Zone to dobre miejsce na pierwsze kroki.
Zalezy mi żeby mozna było pływac na winderfingu, poniewaz mój syn pływa i chciałbym połaczyc wspólny wyjazd.
Pozdrawiam

Cygański król
Deska: Nobile
Latawiec: Naish Torche 09

Post08 lis 2007, 21:29

W el gounie o tyle kiepsko z windsurfingiem żę tam bardzo płytko jest, i na ws ciężko

Awatar użytkownika
sdareks
Kontaktowanie:

Post08 lis 2007, 22:35

Racja, w El Gounie nie widzialem WS...

Awatar użytkownika
Lukas
Postawił piwka: 1 raz
Kontaktowanie:

Post09 lis 2007, 06:05

W El Gounie ja widziałem - sympatyczny koleś wychodził z deską i żaglem jakieś 30 min żeby dodreptać(przez ten czas deska i żagiel były w powietrzu)-było bardzo płytko, do głębokiej wody a czy po pływał ciężko powiedzieć.
Ale WS w red sea zone jest baaaaaaardzo mało.

Pzdr

MArcinBe
Dostał piwko: 1 raz

Post09 lis 2007, 09:24

Po pierwsze w dziale spoty to chyba takie pytanie nie za wiele ma do szukania na kajtforum :wink: ... ale moze sie myle, wiec:
Po drugie wejdz na strone rsz i tam sa nawet zdjecia jak chlopaki niezle daja na ws, wiec sie da! ale przy odplywach na bank trzeba bedzie chodzic. Ja jak bylem u konkurencji (tam sa 3 szkolki kolo siebie) to widzialem ze dwuch surferow, ale na swoim sprzecie.
Po trzecie spytaj prosto u zrodla i bedziesz wiedziec na 100%, czy sie 'da', czy 'wolno' i czy maja do pozyczenia, zawsze opdowiadaja rzeczowo i rzetelnie. he :twisted:
Po czwarte typowo windsurfingowo/kajtowe centrum w tamtych okolicach to np. w Hurghadzie JasminVillage i Tommy Friedl Pro Center.
Opcja szukaj/googluj nie tylko na forum sie przydaje 8)

Wróć do „Spoty”