Zabargad Resort lub Magawish we wrzesniu

Miejscówki Kitesurfingowe
Awatar użytkownika
barry99
Dostał piwko: 1 raz

Post30 lip 2008, 11:22

Witam,

we wrzesniu chcialem wybrac sie do Egiptu. Moje poszukwania zredukowalem do 2 spotow. W gre wchodzi Colona water sport przy Magawishu w Hurghadzie, albo Kite-Village w Hamata. Ma ktos informacje dotyczace wiatru w Hamata? Wyczytalem tez gdzies, ze Kite-Village ma bardzo plytka wode latem. Pytanie, czy wrzesien to jeszcze lato i co to znaczy bardzo plytko? Ma ktos z was jakies doswiadczenie?

Poza tym wskazuje wszystko na to, ze bede lacial sam i chcialem sie zapytac, czy moze ktos z was sie w te miajsca w tym czasie wybiera, zeby bylo sie chociaz z kim piwka napic :)

Pozdrawiam

Bartek

Awatar użytkownika
rolnik
Deska: SU2
Latawiec: Obojetne
Postawił piwka: 44 razy
Dostał piwko: 44 razy

Post30 lip 2008, 11:38

Czesc!
My wybieramy sie okolo 23 wrzesnia na 7 dni spora ekipa i tez szukamy ciekawej propozycji .Hotel koniecznie przy spocie all moze byc jasmin alladyn magawish gdyby cos bylo ciekawego prosze na priw .
Gdyby cos ciekawego na rodos to tez prosze .Pozdro

MArcinBe

Post30 lip 2008, 11:44

Jezeli mieszkasz rzeczywiscie w Norymberdze, to powinies radzic sobie po niemiecku, polecam www.oase.com, niemieckie forum kite i surf.
Hamata jest tam dosyc dobrze opisana.
Ja nie bylem wiec nie wypowiadam sie. Ale czytalem i slyszalem tylko pozytywne opinie, nawet w porownaniu do Elgouny i Magawish.

Awatar użytkownika
barry99

Post30 lip 2008, 11:51

Na oase.com tez jestem i szukam doswiadczen tu i tu :) Im wiecej osob sie wypowie tym lepiej. A poza tym, ze szukam informacji, a raczej doswiadczen ze spotow, to bardziej szukam osob ktore w tym czasie sie tez wybieraja, zeby nie siedziec wieczorami sam jak palec, bo nigdy nie wiadomo czy sie kogos ciekawego pozna.
No wlasnie nie jestem przekonany co do wiatru w Hamata. Wydaje mi sie ze prawdopodobienstwo w Hurghadzie jest wieksze.

Wróć do „Spoty”