wynajem auta w Maladze

Miejscówki Kitesurfingowe
nykers

Post25 sie 2008, 16:22

Witam,
W połowie września wybieram się na Tarifę. Lot do Malagi i tam wynajem auta. I pytanie: rezerwować już coś w tej chwili przez net, czy załatwiać to na miejscu? Będę potrzebował kombi dlatego myślę o wcześniejszej rezerwacji. Ale nie wiem czy nie będzie to droższe niż wynajem na miejscu. Jakie macie dośwadczenia? Jakie wypożyczalnie możecie polecić?
Pzdr

dexter
Deska: Slingshot LenTen
Latawiec: Slingshot RPM
Postawił piwka: 1 raz
Kontaktowanie:

Post25 sie 2008, 19:26

Myśle, że nie ma znaczenia czy rezerwujesz przez internet czy na miejscu cena będzie ta sama jeśli będziesz rozmawiał bezpośrednio z wypożyczalnią a jeden problem masz z głowy. Ja jade 27.09 i mam teoretycznie zarezerwowanego Fiata Doblo za 253 Euro za 10 dni, praktycznie jest tak, ze jeśli Doblo będzie zajęte to dostane samochód z trzeciej grupy tzn jakieś combi. Tu masz adres tej wypożyczalni www.tonysrentacar.com

nykers

Post25 sie 2008, 22:37

A sprawdzałeś kilka wypożyczalni? Ja na stronie tej też byłem - był link z tarifa.net.
Mam powrót 30.09 - może będzie okazja się spotkać.

dexter pisze:Myśle, że nie ma znaczenia czy rezerwujesz przez internet czy na miejscu cena będzie ta sama jeśli będziesz rozmawiał bezpośrednio z wypożyczalnią a jeden problem masz z głowy. Ja jade 27.09 i mam teoretycznie zarezerwowanego Fiata Doblo za 253 Euro za 10 dni, praktycznie jest tak, ze jeśli Doblo będzie zajęte to dostane samochód z trzeciej grupy tzn jakieś combi. Tu masz adres tej wypożyczalni www.tonysrentacar.com

tarifa4you
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post26 sie 2008, 00:47

www.cargest.es – dosyć tania i solidna, gościu czeka na lotnisku i zabiera do wypożyczalni gdzie po dopełnieniu formalności odbieracie samochód. Po oddaniu auta oczywiście odwożą na terminal.
Odezwij się jak będziesz na miejscu, tu w Tarifie właśnie Lewante się rozwiało, pozdrawiam.

dexter
Deska: Slingshot LenTen
Latawiec: Slingshot RPM
Postawił piwka: 1 raz
Kontaktowanie:

Post26 sie 2008, 08:48

Ta wpożyczalnia o której pisałem jest sprawdzona i samochody mają w miarę świeże, klient też czeka na lotnisku. Co do ceny to myślę, że dużych różnic nie będzie jeśli porównujemy podobne samochody. Mam znajomych, którzy mają wynajęty dom na Tarifie i to oni polecili mi tą wypożyczalnię bo sami często z niej korzystają.

Awatar użytkownika
waldir
Deska: ZEEKO
Latawiec: ZEEKO Krush
Kontaktowanie:

Post26 sie 2008, 09:48

Ja rezerwowałem z tej strony http://malaga.economic-car-rentals.com/ Można tu wynająć auto z różnych firm i tak wszystkie znajdują się w jednym miejscu pod lotniskiem więc wszystko kwestią ceny. Ja akurat wziołem auto (peugeota partnera 9000 km miał przejechane więc prawie nowy) z AURIGACROWN. Na 5 dni kosztował nas około 90 euro plus paliwo z góry płatne 65 euro. Należy mieć karte kredytową jako zabezpieczenie - ważne. Sprawdzałem cene na miejscu ponieważ uznaliśmy że chyba ten peugeot partner będzie za mały i cena bez rezerwacji skoczyła na partneże o 100% w górę inne też były diametralnie droższe. Warto rezerwować.[/quote]

Awatar użytkownika
Asia góralka
Deska: Nobile
Latawiec: Wainman, Best

Post28 sie 2008, 17:51

Hej hej

ja tez uderzam na Tarife 5. wrzesnia i zostaje do 20.09.
Umowilam sie z tym panem z cargest, tak jak sugerowal Karol. Za 15 dni liczy sobie ok.330 EUR. Patrzylam tez po innych wypozyczalniach, ale roznica w cenie byla max. 30 Euro. Przy 4-5 osobach to juz nie robi takiej ogromnej roznicy.

To kto jest jeszcze w Tarifie we wrzesniu??

Lucas Machowski
Deska: 5'5''
Latawiec: 6 m Swell
Postawił piwka: 3 razy
Dostał piwko: 5 razy
Kontaktowanie:

Post28 sie 2008, 18:30

http://www.marbesol.com

biuro miesci sie około 100 m od lotniska -wiec nie ma problemu z dojsciem na lotnisko po zwrocie auta

rezerwacje robisz przez neta ...to nic nie kosztuje (podajesz tylko numer lotu i inne dane)

ceny przystepne

ja placiłem za corse 08 145 E za 9 dni auto z nawigacja bez limitu km

polecam

pzdr

bartofslaves
Kontaktowanie:

Post28 sie 2008, 18:49

Karol czy byloby miejsce na jedna osobe u Ciebie na pazdziernik?

tarifa4you
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post29 sie 2008, 20:20

W pazdzierniku u mnie pusto, bylo wielu chetnych ale nikt sie jeszcze ostatecznie nie zadeklarowal...
Jeden znajomy wybieral sie do mnie w pierwszej polowie pazdziernika, kupil juz nawet bilet ale ma problem ze znalezieniem sobie towarzystwa na wyjazd a sam nie chce...
tylko proszę - takie sprawy to na mojego maila: karol@adhd.nazwa.pl

nykers

Post30 sie 2008, 11:14

na http://malaga.economic-car-rentals.com/ wynorałem, że najlepsza oferta jest z http://www.booking-centre-online.com/ca ... r-hire.htm. focus kombi na 13 dni za 233 EUR. Drugie małe auto z http://www.cargest.es/, bo tutaj nie trzeba mieć karty kredytowej i można kaucje gotówą wpłacić

Wróć do „Spoty”