Dominikana Cabarete

Miejscówki Kitesurfingowe
fristek
Kontaktowanie:

Post20 sie 2009, 15:59

Zaczne moze tak, szukalem info o tym spocie na naszym forum. Jedyne co udalo mi sie znalezc to szczatkowe informacje na temat warunkow i zakwaterowania.
Chce wybrac sie tam w listopadzie, szczerze warunki wiatrowe nie zachwycaja 30-40%plywania w miesiacu. Czy ktos z Was plywal tam w tym miesiacu, lub posiada jakiekolwiek info o tym miesiacu?. Z gory dzieki za wszelka pomoc
Brazylia i Wenezuela (Margarita), wygladaja zdecydowanie lepiej. Szkoda tylko, ze ceny troche wygurowane. Jesli macie jakies inf. o tanich lotach, zakwaterowaniu, rowniez please o info.

fristek
Kontaktowanie:

Post22 sie 2009, 19:28

czyzby nikt nie mial informacji na ten temat?

przemass
Deska: Encore Nirvana
Latawiec: Airush Razor
Postawił piwka: 26 razy
Dostał piwko: 25 razy
Kontaktowanie:

Post22 sie 2009, 20:32

Z tego co wiem, polska instruktorka - Karolas uczyła tam trochę - może napiszesz jej priva?
pzdr

fristek
Kontaktowanie:

Post22 sie 2009, 20:40

przemass pisze:Z tego co wiem, polska instruktorka - Karolas uczyła tam trochę - może napiszesz jej priva?
pzdr

pisalem do niej i czekam na odpowiedz. Moze jednak znajdzie sie ktos, pozdrawiam

Awatar użytkownika
deluvian

Post23 sie 2009, 12:01

Byłem w Cabarete trzy lata temu końcem listopada, miejsce super, termin jednak średni to jeszcze koniec pory deszczowej wiec raz na czas masz szybki prysznic kilka minut ulewy a potem znowu slonce. Jeśli dobrze pamiętam na tydzień dwa dni miałem pływania co potwierdza Twoje statystyki.

godik
Kontaktowanie:

Post24 wrz 2009, 18:25

fristek pisze:Zaczne moze tak, szukalem info o tym spocie na naszym forum. Jedyne co udalo mi sie znalezc to szczatkowe informacje na temat warunkow i zakwaterowania.
Chce wybrac sie tam w listopadzie, szczerze warunki wiatrowe nie zachwycaja 30-40%plywania w miesiacu. Czy ktos z Was plywal tam w tym miesiacu, lub posiada jakiekolwiek info o tym miesiacu?. Z gory dzieki za wszelka pomoc
Brazylia i Wenezuela (Margarita), wygladaja zdecydowanie lepiej. Szkoda tylko, ze ceny troche wygurowane. Jesli macie jakies inf. o tanich lotach, zakwaterowaniu, rowniez please o info.

Bylem tam w zeszlym roku na przelomie lipca - sierpnia i wialo codziennie ok 17wezlow.Listopad wypada troszke kiepsko niestety.A jezeli chodzi o zakwterowanie to polecam Hotel Viva;-)) jak niebedzie wialo to niebedziesz sie nudzil.

MiloRD
Postawił piwka: 3 razy
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post03 lis 2009, 00:41

hej,

ja tam lece na początku grudnia do pracy i z tego co mój przyszły szef mówił to sezon się zaczyna dopiero od stycznia od grudnai mamy low season a listopad to tak jak tutaj już wspomniano pora deszczowa i raczej słabo wiatrowo.

Pozdrawiam

MiloRD
Postawił piwka: 3 razy
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post03 lis 2009, 00:41

hej,

ja tam lece na początku grudnia do pracy i z tego co mój przyszły szef mówił to sezon się zaczyna dopiero od stycznia od grudnai mamy low season a listopad to tak jak tutaj już wspomniano pora deszczowa i raczej słabo wiatrowo.

Pozdrawiam

Wróć do „Spoty”