Cubano pisze:zapraszam jednoczesnie do udzialu w nasze zimowej eskapadzie do gruzji,
czyli HELIBOARDING 2009,
1000pln/dzień
1. loty odbywają się śmigłowcem będącym w posiadaniu naszego gruzińskiego partnera
2. gwarantowane przewyższenie podczas dnia to 5000m
3. grupa 10 osobowa + 2 przewodników, jeden z przodu, drugi na końcu
5. bezpieczeństwo: wyjazd jest przeznaczony TYLKO dla doświadczonych, pełnoletnich snowboarderów, w Gruzji ratownictwo górskie działa w ograniczonym zakresie i z tym należy się liczyc
6. istnieje opcja kilku dni heli, ale wiąże się to z decyzją całej grupy
7. przy indywidualnym transferze do Tbilisi koszt wyprawy to 3000pln.
MArcinBe pisze:Czy przy pelnym dniu na sniegu z helikopterem organizator zapewnia wyzywienie?
MArcinBe pisze:
Co do plecaka abs, moze to i 'extras', ale na takich wypadach, to raczej standard, a ja nie mam swojego. Tak na marginesie, w Alpach jezdzisz w terenie z piepsem, lopata i sonda?, czy to tez dla ciebie zbedny 'kawior'?
Co do "jedzenia z helikoptera" to nie jest moj pomysl, tylko opcja z innej oferty i uwazam ja za fajna,
MArcinBe pisze:wyskakujemy z mega kasy i ..
MArcinBe pisze:Darek, powiedz mi po co sie czepiasz slowek teraz? po co w tym temacie? Nadepnalem ci tutaj na odcisk? malo ci tematow innych gdzie mowa o twojej szkolce? gdzie mi mozesz pokazac, ze jestem leszcz kajtowy? Co ci wadzi, ze pytam o pieps, albo o abs, albo o warunki umowy, albo o jedzenie i transport??
Znasz odpowiedzi ma moje pytania ->to odpowiedz,
nie znasz -> to nie czepiaj sie, ze chce cos dowiedziec. A moze to nie sa tylko moje pytania, tylko tez moich przyjaciol ktorzy tez by chcieli sie zalapac na heli za jeszcze realna/osiagalna cene, a ich podesjcie do oferty nie jest 'juhu, wyskakujemy z mega kasy i jedziemy na pale do Gruzji'
Kuba chce cos zorganizowac i zarobic, ja chcialbym zaliczyc heliskiing i nie wydawac na to fortuny.
Heliskiing w Gruzji to nie wypad autem do Livigno i jazda na hurra po trasach albo obok nich.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości