rolnik pisze:Nie wiem jak w alpach francuskich ale we wloskich jest to bardzo popularne zima.
papier pisze:a kto Ci może zabronić snowkite? policja Cię bedzie gonic po stokach na skuterach snieznych ?
onzo pisze:papier pisze:a kto Ci może zabronić snowkite? policja Cię bedzie gonic po stokach na skuterach snieznych ?
No.
Poczytaj wątki o Śnieżce w PL. Na świecie teżkilka razy słyszałem o przeganianiu a mi też nie pozwolili w okolicach trasy (z dala od wyciagu).
papier pisze:onzo pisze:papier pisze:a kto Ci może zabronić snowkite? policja Cię bedzie gonic po stokach na skuterach snieznych ?
No.
Poczytaj wątki o Śnieżce w PL. Na świecie teżkilka razy słyszałem o przeganianiu a mi też nie pozwolili w okolicach trasy (z dala od wyciagu).
czyli jak sa jakies przepisy zabraniajace uprawiania tego sportu ? juz dali rade je wprowadzic ? uuuu szybcy sa !
MArcinBe pisze:Ogolnie wszedzie jest jazda w puchu dozwolona, we Wloszech, Austrii i Francji
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości