snowkiting - genialna szmata za GROSZE!!!!! STAN IGŁA!!!

Snowkiting - wszystko związane z tą zimową odmianą kitesurfingu.
bylemtam

Post29 lis 2009, 17:11

Witam! mam dziś do sprzedania super latawiec gin eskimo!
o wszystko możecie mnie spytać !
pare cytatów z recenzji które sa na portalu :) landkiting.pl!
Rozłożenie i start zajmuje jakieś 2 minuty, a wprawionemu rajderowi pewnie mniej (to jest to co lubię w komórkach, szybki, samodzielny start, jak również bezproblemowe lądowanie żeby sobie np.: chwilę odpocząć)
Start, jak już wspomniałem szybki, łatwy i przyjemny, nic nie szarpie, latawiec szybko się wypełnia i nie gubi profilu. Co mnie zdziwiło Eskimo jest bardzo stabilny, a zarazem przy rozmiarze 11m2 jest również szybki.

Idealny latawiec na słabe wiatry dla początkujących, myślę, że nie sprawia wielkich trudności przy nauce i wybacza błędy Wink. Przy silniejszym wietrze na pewno dostarczy dużo adrenaliny również zaawansowanym rajderom

(więcej http://www.landkiting.pl/...=newtopic&f=18)

O samym latawcu: Jest w stanie IDEALNYM!!!! szmatka czysta i idealna, żadnych dziur przetarć nic! Bar w stanie bardzo dobrym, linki praktycznie nowe (były wymieniane)
Plecack to jeden z ogromnych plusów, ma on wszystko co potrzeba, dużo kieszonek, pas na biodro i na klatke, idealne wypustki na plecy i ramiona, paski do przyczepienia deski! generalnie dużo firm produkujących plecaki mogło by się uczyc

Obrazek
(mam nadzieje twórca zdjęć z recenzji nie obrazi się, że użyłem :) )
Sam latawiec kupiłem jakoś miesiąc temu od wieśka, który sprzedawał go w takim samym stanie na forum... Czemu sprzedaje skoro jest taki super ? ... Mieszkam w 3-mieście z miejscami do jazdy u nas ciężko, sprzedaje ten latawiec a pieniądze przeznaczam na blade 8,5 który jest w giełdzie! :) tak by mieć komplet(6,5 i 8,5) i w całości nastawić się na power kite!
ile sobie licze za całość :1400zł!!! (czy dobrze czytacie !? tak tak 1400zł(nie sadze żebyście byli wstanie kupić coś lepszego w TAKIEJ cenie)... do minimalnej negocjacji) zależy mi na szybkiej sprzedazy
prosze pisać na priv! pozdrawiam . Nic lepszego za takie pieniądze nie dostaniecie
foty z lotów
Obrazek
Obrazek

bylemtam

Post29 lis 2009, 17:43

rozmiar zacny 11,5 :) 8)

bylemtam

Post29 lis 2009, 18:34

1300 ZŁ!!!!! nic takiego taniej nie dostaniecie!!!!! szmata stan idealny!!!!

bylemtam

Post30 lis 2009, 19:44

kto kupil ten kupil, nie aktuakto kupil ten kupil, nie aktualne

Wróć do „Snowkiting Forum”