march_in pisze:papier powiedz tak normalnie, tak jak sie pytasz normalnie, na ilu forach masz juz bana i dlaczego?
papier pisze:march_in pisze:papier powiedz tak normalnie, tak jak sie pytasz normalnie, na ilu forach masz juz bana i dlaczego?
a co to ma wspólnego z tym tematem ? nie jest to temat o mnie ...
... off top jak nic![]()
... ale jesli juz chcesz wiedziec to dobrze , napisze zeby zaspokoic Twoia ciekawosc w zyciu dostalem tylko jednego bana , i to na landkiteforum ...dostalem go dla tego ze moj nick byl niezgodny z regulaminem tamtego forum ... www.landkiting.pl/forum/viewtopic.php?t ... a26982a485
papier pisze: (..)
no ale kim byl ten tajemniczy koles co jezdzil slabo , jeszcze slabiej skakal ale ubrany byl za to jak jakis pros ... ten w tym zielonym kasku i nr 77 na plecach ?
pozdroo
march_in pisze:
tam sie pałowales z forumowiczami i tu tez chcesz? to jakies twoje ulubione zajecie?
raf pisze:
czemu interesuje cię ktoś, kto wg ciebie jeździ słabo i jeszcze słabiej skacze?
czemu interesuje cię cudze ubranie?
odpuść człowieku ...
patron pisze:Chłopaaaki z dziadem nie warto wdawać się w dyskusję
patron pisze:Naubliżałeś człowiekowi, naubliżałeś. Jak zwykle się myliłeś i jak zawsze wyszedłeś na ćwierćinteligenta. Gratulacje
papier pisze:palowales ? z nikim sie nie palowalem , o co Ci dokladnie chodzi bo nie rozumie twojej idei ? i co to ma wspolnego z tym tematem ? czy ja tu kogokolwiek próbuje pałowac ?
papier pisze:sory za offtop
papier pisze:ćwierćinteligent jak Ty
patron pisze:No i już nie tylko paralizatorowi grozi przez priva. Hehe.
wydzielone z innego tematuparalizator pisze:Papier mnie straszy na PW![]()
Napisałem Ci na priv że : " Masz jakiś problem buraku to pisz na priva a nie kompromituj się na forum "
i gdzie to straszenie ? ? ?
Mamusi się jeszcze poskarż .... dzieciaku
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości