ten koles co Ci to napisal pewnie uwaza ze lyzka tez nie nadaje sie do jedzenia zupy wiec wlewa ja sobie bezposrednio do pyska z gara ktory tez pewnie nie nadaje sie wdlug niego do gotowania zupy, co za baran...

onzo pisze:Ktoś gdzieś kiedyś napisał jaka jest różnica w wytrzymałości linki przed i po zerwaniu (tzn przed zerwaniem i po związaniu).
onzo pisze:ale najczęściej stosuje się trudne do stosowania, ale najlepsze chyba dwie pętelki, które sienawzajem przewleka rpzez siebie. Wtedy wytrzymałość jest chyba największa.
Matt pisze:Nazywa się to splot wantowy, jest chyba najbardziej wytrzymały (jak na supeł)
Matt pisze:A poza tym jak ktoś jest chętny możemy skorzystać z maszyny wytrzymałościowej u mnie w robocie przebadać wszystkie opcje NAUKOWO![]()
posejdon pisze:"
Od: enozo
jak w temacie powiem Ci od razu ze 6 m ACCESSa to za malo RIOT albo FRENZY bylby ok ale nie ACCESS szczegolnie na snowkiting. na latdo do mountaidnboardingu bedzie OK pod warunkiem ze dobrze bedzie wialo. no ale to Twoj wybor
pozdrawiam
P.S. gdzie sprzedaja tak tanio ACCESSy? moze sobie kupie FRENZY!
Anonymous pisze:Witam
Jaki latawiec dla mnie??
Mam 15 lat, 1,78 wzrostu, waga 55 kg (brat 65kg) i ciągle przybywa.
Dajcie mi pare linków do stronek ze snowkitingiem i namiary sklepów z latawcami bo niedawno zaczołem się tym interesować i linki z nauką "jazdy" także przydały by się żebym wiedział co do czego...... Głównie będę jeździł na zamarznietych jeziorach...... Pozatym dajcie jakieś orientacyjne modele i ich ceny żebym nie kupił jakiegoś gów** albo jakiegoś lataca o wiele drożej![]()
z góry dzięki
PZDR
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości