Piotrbyku pisze:
Filmik zrobiony, odpoczołem , nawodniłem się , to jutro jadę na SK![]()
A jaki kierunek jutro? Zieleniec, Orlickie? Może bym się podłączył.
pzdr
Piotrbyku pisze:Fakt przed niedzielą forum ożywa i czuć napięcie oczekiwania ,chociaż w ten weekend kite może przegrać z karpiem i choinką
frubel pisze:Piotrbyku pisze:Gdzie jedziesz?? jakie plany?
Myślimy, żeby na Pusty wyskoczyć. Ryzoviste raczej słabo ze śniegiem chyba... liczymy też na Twoją opinię Piotr. Fajnie by było jakbyśmy zabrali się razem.
Piotrbyku pisze:frubel pisze:Piotrbyku pisze:Gdzie jedziesz?? jakie plany?
Myślimy, żeby na Pusty wyskoczyć. Ryzoviste raczej słabo ze śniegiem chyba... liczymy też na Twoją opinię Piotr. Fajnie by było jakbyśmy zabrali się razem.
Duża odpowiedzialność i trochę mi ciążą pokładane we mnie nadzieje , ostatnio często mnie pytacie gdzie jechać i gdzie są warunki , zdradzę swój algorytm postępowania .Sprawdzam na WG , zaglądam na ICM , konsultuje wiedzę z Pogodynką , a potem jadę tam gdzie mi wskaże Harnaś![]()
![]()
Na niedzielę najlepiej wygląda Pusty, a dokładnie taka polana koło niego , możemy się zgadać najlepiej w niedzielę rano zadzw. Wszystrko zależy - może gdzieś spadnie śnieg , było by miło platać na świeżym puszku.
blow22 pisze:Rano bedzie beton
Wysyłane z mojego iPad przy użyciu Tapatalk HD
Piotrbyku pisze:blow22 pisze:Rano bedzie beton
Wysyłane z mojego iPad przy użyciu Tapatalk HD
Chyba ,że dopada . Na co liczę . a jeśli nie to nie ma się co spieszyć , lepiej niech ktoś pzred nami rozjeździ beton .
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 29 gości