gdzie na SK w okolicy Piekar Śl?

Snowkiting - wszystko związane z tą zimową odmianą kitesurfingu.
Awatar użytkownika
rapanui
Postawił piwka: 4 razy
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post23 lut 2006, 23:39

Moze mi ktos polecic jakies fajne miejscowki w okolicy piekar? Dwa tygodnie temu smigalem na zamarznietym zbiorniku kozlowa gora (przykryty byl warstwa ok 10cm swiezego puchu).. ale ostatnio bylo kilka dni z temp powyzej zera i przypuszczam ze na zbiorniku zostal juz sam lod.. a w sobote wolne i moze cos powieje, wiec czemu by gdzies nie wyskoczyc ??!! :lol:

pozdrawiam

patron
Postawił piwka: 6 razy
Kontaktowanie:

Post24 lut 2006, 07:19

Moim zdaniem, jeśli temperatury nie były bardzo wysokie, to będą tylko lepsze warunki - wierzchni śnieg się najpierw nadtopił a potem zmroził - będzie twardo, ale nie lód. Przynajmniej dotychczas miałem taką teorię (w Warszawie w tym sezonie się sprawdza stuprocentowo :) )

pozdrawiam,
Patryk

Awatar użytkownika
rapanui
Kontaktowanie:

Post24 lut 2006, 10:38

Twardo bedzie napewno.. tylko czy nie za twardo na pompowanca :think: Bo nie chcialbym go roztrzaskac, a puch zawsze troche amortyzuje uderzenia.. :lol:

pozdrawiam

patron
Postawił piwka: 6 razy
Kontaktowanie:

Post24 lut 2006, 14:02

chyba że patrzymy pod tym kątem. Ja rozwazałem to pod jazdę na nartach - osobiście nie lubię jeździć w puchu bo mam wrażenie strasznie wolnej jazdy, a poza tym szybciej się męczę.

Heh, u siebie nie musze się martwić o kondony bo mam FS :)

pozdrawiam,
Patryk

Awatar użytkownika
rapanui
Kontaktowanie:

Post26 lut 2006, 13:27

zaryzykowalem.. byly chyba dokladnie takie warunki o jakich mowiles mowiles.. centymetrowa warstwa mocno zmrozonego sniegu- gdyby nie to ze miejscami przeswitywal juz lod to warunki byly by idealne :lol: ale i tak bylo zajebiscie.. :lol:

pozdrawiam

Awatar użytkownika
krzysztof661
Kontaktowanie:

Post27 lut 2006, 15:00

OSBIŚCIE LATEM ŚMIGAŁEM NA BUGGY I ROLKACH NA PARKINGU POD KOPCEM W PIEKARACH

Wróć do „Snowkiting Forum”