Ja dziś jeździłem w Turawie.
I warunki śniegowe ok i cały czas pada, z wiatrem trochę słabo było.
Więc mam dylemat czy jutro śmigać do Ramzovej czy zostać w Opolu i na Turawę znów uderzać.
Góral pisze:QBAepp11 pisze:Mozecie podac jakies kordynaty GPS jak dojechac na spot.
W zbiorniku jest woda (obecnie lód), ale jest jej na tyle mało ze plaże zrobiły się ogromne, i jeździ się w miejscach gdzie jest piasek, (można też po lodzie jak kto woli- ja nie wole).
Mamy dwa miejsce gdzie jeździmy w zależności od kierunku wiatru (te same co pływamy):
-jak wieje kierunek gdzie jest chociaż trochę w nim południa to jedziesz tak:
droga miedzy wioskami Turawa a Rzędzów i tam jest znak zjazd na ośrodek "Borowik" wiec tam skręcasz i jedziesz aż do jeziora
-jak wieje kierunek gdzie jest chociaż trochę w nim północy lub czysty zachód to jedziesz tak:
droga miedzy wioskami Kotórz Wielki a Szczedrzyk i zjeżdżasz na ośrodek "Jowisz" jedziesz aż do jeziora i gra![]()
- jak wieje wschód to nie jedziesz bo znaczy że i tak nie wieje lub jedziesz i się na miejscu denerwujesz że nie wieje
Pozdrawiam, jak będzie wiało w weekend to też jestem
Tomo_ex pisze:Jak tam dziś było w Turawie? wiało?, bo relacji w TVP nie oglądałem z waszego wypadu.
Góral jutro gdzie jedziecie? koło południa ma coś powiać,może sie gdzieś na 13 ustawimy.?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości