frubel pisze:Hej, możecie dać mi jakiś namiar na "stary Spot" bo jestem właśnie w kralowcu i raczej sie dopiero rozwiewa
harnaś pisze:Grzesiek ale śniegowo na starym spocie było super ,oczywiscie jak na prawie wiosenne warunki
harnaś pisze:frubel pisze:Hej, możecie dać mi jakiś namiar na "stary Spot" bo jestem właśnie w kralowcu i raczej sie dopiero rozwiewa
sam trafiłeśmam nadzieję że jesteś zadowolony ,jak na początki na śniegu i tak mocny wiatr , całkiem całkiem sobie radziłeś
frubel pisze:harnaś pisze:frubel pisze:Hej, możecie dać mi jakiś namiar na "stary Spot" bo jestem właśnie w kralowcu i raczej sie dopiero rozwiewa
sam trafiłeśmam nadzieję że jesteś zadowolony ,jak na początki na śniegu i tak mocny wiatr , całkiem całkiem sobie radziłeś
Dzięki Harnaś i Piotrek za dobrą radę i profesjonalny instruktaż, tak to tylko mam poobijane żebra bez waszej pomocy nie wiem jak by to wyglądało
frubel pisze:harnaś pisze:frubel pisze:Hej, możecie dać mi jakiś namiar na "stary Spot" bo jestem właśnie w kralowcu i raczej sie dopiero rozwiewa
Dzięki Harnaś i Piotrek za dobrą radę i profesjonalny instruktaż, tak to tylko mam poobijane żebra bez waszej pomocy nie wiem jak by to wyglądało
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości