Niestety zdjęć brak
...ale jest fajne miejsce od PŁN na szczycie Ainecku, wzdłuż trasy o nazwie "Autostrada A1":
to to zdjęcie ( z alpinforum):
jednak za płaskowyżem znajduje się dość znaczne obniżenie poziomów, więc przy wietrze S, mogłoby być trochę ryzykowne w razie niespodziewanych sytuacji. Jednak pas jest dooość szeroki i się nada
albo z drugiej PŁD strony, trochę rozleglejsze i urozmaicone, jednak nie wiem co jest za płaskowyżem, łagodny spad, czy przepaść

, ale z kolei to miejsce jest oooogrooomne

:
Moje zdjęcia nie są zbyt okazałe, ale mam dwa tak mniej więcej ukazujące płaskowyże :
...a potem juz nie brałem aparatu
Jednak, jak będę już jeździł, to kompletne fotki będą natychmiast!!!
Niestety, nie wiało, poza tym byłem sam z kite, więc bez asekuracji trochę mi nie bardzo się chciało. A na dodatek, ludzie z którymi byłem, chcieli, żebym im pokazał, jak się steruje latawcem, więc to mnie już całkiem zniechęciło do prób, bo oczami wyobraźni już widziałem któregoś z nich, ciągniętego na skraj płaskowyżu
Miejsca wydają się być idealne, choć teraz było jeszcze troche mało śniegu, i tu i ówdzie wystawały gołe skałki!!!
Na pewno w styczniu nic mnie nie powstrzyma!!!
Koledzy jadą 15 XII na 4 dni, potem na sylwestra, a ja jadę 12 stycznia!!!
Nie wiem, jak ze składem, ale jakby ktoś był chętny, do dawać znać zawczasu, to podam ewentualny "kosztorys" wyjazdu. ...a dodam, że z nami wychodzi naprawdę niedrogo!!! Może nawet taniej, niż w Polsce

:D:D
Heeeej!!!