Nie ma za co, następnym razem Ty robisz fotki Jak zwykle wszyscy sie porozjezdzali po spocie i nie miał kto robić fotek a jak ja zacząłem robić to większość zrobiła sobie przerwe.
Bardzo udane czwartkowe popołudnie wiatr 6m/s w porywach do 9m/s cała strefa dla 2 latawek warunki śniegowe idealne ,śnieg powinien poleżeć jeszcze kilka dni.
Powiedzcie proszę gdzie jest ten spot z którego są zdjęcia, o którym piszecie. Jestem z wrocławia i myślałem o wypadzie jeszcze na SK przed końcem sezonu.
to jest rejon specjalnej strefy ekonomicznej w Wałbrzychu ,po ostatniej odwilży w okolicy Wałbrzycha pewny śnieg na snowkita tylko pola w Rybnicy Leśnej 2km od Wałbrzycha kierunek schronisko Andrzejówka , na dzień dzisiejszy około 90cm śniegu,co do wiatru to bardzo nierówny ale da się pośmigać sprawdzone
Andrzejówka i okolice to trudny temat wiatr bardzo nierówny momentalnie potrafi podwoic siłę i wyciągnac delikwenta z butów. Intryguja pola koło Darzboru choc sa w wiekszosci poogradzane drutem Polana w Andrzejówce
została w duzej części zaorana pługiem, choc przy tej ilosci sniegu nie stanowi to problemu, ale wiatr bardzo szkwalisty.
pola koło darz boru są oki 3 tygodnie temu sprawdzone nigdzie w okolicy nie było śniegu a tam było oki wiem bo byliśmy z kolegą na latawkach jedyny problem to niestabilny wiatr
Harnaś - mom cie polnąć ciupazkom???
Zaprawdę powiadom ci, jeden jest Harnaś na Kiteforum i tylko jeden Harnaś jest!!!
Jam ci jest!!!
Coś se psysył taki tytuł???
Zmiń go, a ino sybko
he he - no nie byłbym taki pewny!!!
Trudno - jak się spotkamy na spocie, to będzie pojedynek na ciupazki Harnaś może być tylko jeden, a jak powszechnie wiadomo, harnasiem był Yanosik - heeej
Spot na strefie jest na tyle duzy, ze ja widziałem go tylko z daleka i nawet nie minelismy się tego dnia na halsie, w każdym razie jeśli do pojedynku dojdzie to jedno jest pewne, ze bedzie to pojedynek na ciupaski komorowe.