Bylem na plewiskach i nie da rady jezdzic, ciagle za malo sniegu, wiec szkoda dechy. Chwile pojezdzilem i sie zwinalem.
Czekam wiec az kiekrz w pelni zamarznie...
bartolomeo_n pisze:Właśnie wróciłem z Jastrowskiej - jak dla mnie podłoże było OK, chociaż ja jeżdżę na nartach, nie wiem jak by bylo na sb.
Wiało raczej marnie - latawiec (9m) latał ale juz wyostrzyć nie było łatwo a wiało centralnie w strone drogi z drzewami
Wiktorek pisze:bartolomeo_n pisze:Właśnie wróciłem z Jastrowskiej - jak dla mnie podłoże było OK, chociaż ja jeżdżę na nartach, nie wiem jak by bylo na sb.
Wiało raczej marnie - latawiec (9m) latał ale juz wyostrzyć nie było łatwo a wiało centralnie w strone drogi z drzewami
Będziesz tam może w sobotę? Ja planuję spróbować około 14:00.
Wiktorek pisze:"W chwili obecnej brak warunkow do żeglowania, przewidywane ocieplenie spowoduje brak warunków także w przyszły weekend."
Ja tam im wierzę, zresztą oni mają znacznie szerszy rozkład płóz niż nasze narty.
Poza tym nie widzę tych 9-20kn - skąd masz takie prognozy?
bartolomeo_n pisze:A co do spotu - to trawa jest w czesci blizej ul. Wałeckiej, chociaz bylem dzisiaj zerknac i sniegu jest tyle, ze i na zaoranym da sie jezdzic.
Wiktorek pisze:bartolomeo_n pisze:A co do spotu - to trawa jest w czesci blizej ul. Wałeckiej, chociaz bylem dzisiaj zerknac i sniegu jest tyle, ze i na zaoranym da sie jezdzic.
O teraz zrozumiałem, o które tory Ci chodziło. Nie lepiej dojechać Wałecką od Strzeszynka, do Rezydencji Solei powinno być odśnieżone?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości