Warunki w Kącku

Snowkiting - wszystko związane z tą zimową odmianą kitesurfingu.
Awatar użytkownika
jasieksurf
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post28 gru 2005, 14:54

Ja jadę jutro (czwartek) na 100% do kącka ze snowboardem i latawcem. W związku z tym że będę pierwszy raz próbował ze snowboardem fajnie by było jeśli ktoś by jeszcze pojechał. Jadę jakoś około 10.00.

..
Kontaktowanie:

Post28 gru 2005, 15:39

Miejsce wyglada tak:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Moje obawy ze jest tam cos posiane potwierdzily sie ALE czy to ma znaczenie ? Jak popada wiecej sniegy to i tak nic zlegu sie tam nie stanie. Tak cszy inaczej dzisiaj sniegu bylo stanowczo zbyt mało i po kilku slizgach
Obrazek
...i zaliczeniu gleby na zmarznietej ziemi (jak beton) zwinalem sie..
Obrazek
Obrazek

patron
Postawił piwka: 6 razy
Kontaktowanie:

Post28 gru 2005, 16:23

RedRocker, jednak to co mówiłeś się potwierdziło - w Wilanowie nei ma gdzie. Wiecej tu nie przyjeżdzam :P Mogę to skwitować tym, że Wilanów nadaje się na statyczną zabawę (ale co to za zabawa :)

Dobrze ze wiatr wiał prostopadle do drogi wilanów-powsin, to trochę pojeździłem obok ;P

pozdrawiam,
Patryk

Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post30 gru 2005, 07:41

A ja wczoraj pojechałem do Kącka i... d :( Sniegu prawie w ogóle - to co widać na fotkach RR to piękne pole śniegu w porównaniu z Kąckiem. Wiało nawet przyjemnie, ale krótko i po 0,5 h przestało. Nie wyciagałem nawet nart bo nie było sensu. Minęliśmy się tylko z Jaśkiem i dd. Tak sobie myślę, że jeżeli lód nei skuje Zegrza to będzie ciężko gdzieś pojeździć, chyba, że naprawdę mocno popada kilka dni...

Wróć do „Snowkiting Forum”