Jak dla mnie lotnisko w Gliwicach super. Tylko na na nartki nie na deche. Podkład jest i na tym było trochę przewianego nowego śniegu. Jutro powinien być wypas. Niestety mega płasko. Więc jurto po pracy atakuje Beskidy lub jak pofałdowane okolice Gliwic.
Dzisiaj polatalismy na lotnisku w Gliwicach, wiatru pod dostatkiem na 9m (troche nie równy) podkladzik zlodowaciały idealny,chociaż snieg miejscami przewiany. A jak wyglądają inne spoty na Ślasku:>?? (bo na tym płaskim troche nudno.....;p)
Byłem dzisiaj w Poniszowicach, podkład zmrożony, śnieg przewiany. Spot jak dla mnie super, musi tylko dopadać śniegu na dechę. Zdecydowanie najlepsza jazda od A4 do linii wysokiego napięcia, teren fanie ukształkowany, pogórkowaty, można fanie polatać. Spot obsługuje od S do W.
raport z Muchowca: śniegu już jest wystarczająco warunki wiatrowe dzisiaj w stosunku do wczorajszego dnia określam na bardzo dobre ,tylko śnieg się troszkę kleił do nart, ale jak się pociągnęło smarem to było ok a jutro lipa
potwierdzam Muchowiec (po pracy zahaczyłem na moment) za wyjątkiem smarowania, snowboard pomkał nawet bez wazeliny cd. oswajania nowej bezpompkowej zabawki... jednak wirtualnie - oglądając Pascala na Lautaret Pass - jakoś wszystko mi wychodziło http://vimeo.com/16885103