wieloryb pisze: zaworek rozpadł sie w rękach przy -15 st., ma może ktoś na zbyciu (taki od poprzecznej tuby)?
...mam...do wyboru, do koloru!
Dostaniesz po starej znajomości...w prezencie

wieloryb pisze: zaworek rozpadł sie w rękach przy -15 st., ma może ktoś na zbyciu (taki od poprzecznej tuby)?
GURU 10.5 pisze:wieloryb pisze: zaworek rozpadł sie w rękach przy -15 st., ma może ktoś na zbyciu (taki od poprzecznej tuby)?
...mam...do wyboru, do koloru!
Dostaniesz po starej znajomości...w prezencie[ przekażę jutro Januszowi w Skale ] lub mogę Ci wysłać pocztą, jak wolisz!
robinm pisze:Pies dzisiaj na sesji porannej nas nie odwiedził. Pewnie z tą Cabriną przegioł i komuś zdrowo podpadł.
W sumie wyglądał sympatycznie (jak mała hiena) i oryginalnie, nie patrzyło mu bandytą z pyska - ale jak widać pozory mylą.
Yorkus pisze:kto w 30 sek walnal zwlokami o ten betonszed ?
robinm pisze:No do Chasty jeszcze kawałekbrakuje.
Ale Generał mógłby mam szkolenie u Murphego załatwić na Martinkach czy Chlebie?
Paru chętnych na wysokie loty znam, a po ostatnich przelotach w Jurze chętnie bym się nauczył latać trochę dłużej niż parę sek.
robinm pisze:Czerwonych Generalskich gaci nie rozpoznaliście. A może się pomyliłem...sorry
adamo pisze:ale z tego co pamiętam na Skałce jadąc w stronę lasu jest też ładny spadek i NE powinien ładnie wejść, tworząc „falę”
szed pisze:adamo pisze:ale z tego co pamiętam na Skałce jadąc w stronę lasu jest też ładny spadek i NE powinien ładnie wejść, tworząc „falę”
Jest fajny spadek ale nie na ten kierunek akurat tylko na południowe. W poprzedni weekend (SE) fajnie tam poskakaliśmy (na prawym halsie).
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości