nowy prosi o pomoc

Snowkiting - wszystko związane z tą zimową odmianą kitesurfingu.
Awatar użytkownika
TomFly
Kontaktowanie:

Post23 lis 2006, 22:42

Jak w stolicy spadnie śnieg to zapraszam na pola przy ul. Lazurowej a jak Pokwywa lodowa na Zegrzu będzie na tyle bezpieczna żeby po niej jeździć to zapraszam na Zegrze

Awatar użytkownika
maciekt1000
Postawił piwka: 3 razy
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post24 lis 2006, 09:15

I ja służę pomocą, tylko kiedy Tomek ten śnieg pi........... spadnie :?: :twisted:

Awatar użytkownika
TomFly
Kontaktowanie:

Post24 lis 2006, 10:27

W zeszłym roku pamietam jak z enozo jeździliśmy na pierwszym śniegu dopiero w Sylwestra. W Stolicy róznie z tym sniegiem jest

enozo
Kontaktowanie:

Post24 lis 2006, 11:21

To słabą Tomfly masz pamięć....za dużo pracujesz... pierwszy śnieg do jazdy był 18 grudnia:

Obrazek

Obrazek

nawet miałeś ze sobą buggy na wszelki wypadek
Obrazek

pozdros

Awatar użytkownika
maciekt1000
Postawił piwka: 3 razy
Kontaktowanie:

Post24 lis 2006, 11:45

hahahahah
:D Jak byliśmy u mnie na działce podróżowałem na tych klamotach. Ja skurczony z prawej strony a z lewej na klamotach Monika :D :wink:

Awatar użytkownika
zgred
Deska: nbl
Latawiec: ozone, best
Kontaktowanie:

Post27 lis 2006, 07:45

grego pisze:Dzięki wszystkim za chęć pomocy tylko, że ja nie chcę czekać do tego pierwszego sniegu bo różnie z nim może być. Chciałbym przed sezonem mieć już wyrobioną opinię co trzeba kupić albo nawet już kupic kajta aby później nie tracić czasu na szukanie. Nie chcę aby powtórzyła się historia z wiosny kiedy przymierzałem sie do kitesurfingu i nic z tego nie wyszło.
Myślałem, że do mojej wagi do racingu + małe skoki na początek jakis Radsails 4/5 Pro II wystarczy, są tanie, a nie chce wydawać na początek dużo kapusty bo się może okazać, że po moim pierwszym sezonie z kajta zostanie tylko łatka na łatce.
Może któś trenuje na sucho na trawce gdzieś w Wawie bądź pod Wawą? Jestem mobilny, mam elastyczny czas pracy, mieszkam na Kabatach.
Pozdrówka.

W warszawie to sie nie bawię latawcami, ale w okolicach Pułtuska to i owszem :) A nie bój się że rozbijesz latawiec od razu jak tylko weźmiesz go w swoje ręce. To tylko z pozoru jest proste do zrobienia, rzeczywistosc pokazuję, że są to zazwyczaj mocne konstrukcje i jak nie będziesz targac latawca po ziemii to rozbicie go po uderzeniu nim o ziemię jest na prawde trudne.

Kup sobie latawiec i ucz się przy słabym wiaterku a po kilkunastu minutach latawiec przestanie spadać, potem przy silniejszym nauczysz się odwracac kajtka, a potem spadnie śnieg i będziesz śmigał na nartkach :)

Albo jak jestes czasowy i mobilny a w weekend będzie wiało to przyjedź do Chrcynna to Ci pokażę co i jak itp itd.

enozo
Kontaktowanie:

Post27 lis 2006, 08:07

grego pisze:Dzięki wszystkim za chęć pomocy tylko, że ja nie chcę czekać do tego pierwszego sniegu bo różnie z nim może być. Chciałbym przed sezonem mieć już wyrobioną opinię co trzeba kupić albo nawet już kupic kajta aby później nie tracić czasu na szukanie. Nie chcę aby powtórzyła się historia z wiosny kiedy przymierzałem sie do kitesurfingu i nic z tego nie wyszło.
Myślałem, że do mojej wagi do racingu + małe skoki na początek jakis Radsails 4/5 Pro II wystarczy, są tanie, a nie chce wydawać na początek dużo kapusty bo się może okazać, że po moim pierwszym sezonie z kajta zostanie tylko łatka na łatce.
Może któś trenuje na sucho na trawce gdzieś w Wawie bądź pod Wawą? Jestem mobilny, mam elastyczny czas pracy, mieszkam na Kabatach.
Pozdrówka.

wyslalem CI prywatną wiadomość, ale coś nie dochodzą. NApisz mi czy dostałeś coś na skrzynkę
pozdro
P.S. Jak napisał Zgred wpadnij do Chrcynna pouczyć się latać

Wróć do „Snowkiting Forum”