obstawiacie ze bedzie wystarczająco śniegu jutro żeby pojeździć? Jeśli bezie ponad 15cm to biorę moje wyjściowe nartki. Jeśli 10-15cm to polsporty i jadę około 14 po szkole na Lazurową. Pisze się ktoś? Wiem że kierunek wiatru trochę nie ten na Lazurową, ale nie mam samochodu żeby pojechać gdzieś dalej :/
no... Chyba ze ktoś się zaoferuje Dorzucę się do benzyny
Jeśli chodzi o jazdę to myślę że wystarczy nawet 5 cm (a jest już ze 3) żeby pośmigać pod mostem grota. Śmigałem tam w zeszłym roku jak już nie było warunków na lazurowej i w kącku ale każdy wie jak tam jest MAŁO MIEJSCA !
Jeśli bedzie mało śniegu to jadę pod most grota w czwartek o 10.00 rano lub w piątek o 11.00 rano
Jeśli spadnie wystarczająco śniegu na lazurowej to oczywiście jadę na lazurową.
Dawajcie na bierząco info gdzie i o której będziecie.
dzisiaj śmignąłem ze dwa razy w Powsinie. Nie miałem dużo czasu zanim się ściemniło. Jeździło się nieźle ale śnieg jest zbyt przewiany - gdzieniegdzie wystawały bruzdy ziemi po zaoraniu pola, a wiadomo co one znaczą ;]
Tymniemniej ja sezon zimowy 06(?)/07 uważam za otwarty!
Pn Wsch albo Wsch to jest najgorszy kierunek na LazurowA jaki moze byc.Polecam pola za zegrzem jadac w strone Serocka.Jutro jak tak dalej pójdzie Opor!!!ELOOOOOOOOo