Witam
Koledzy co powiecie na temat latawca nasa 6m2 bo planuje sobie taki kupić na dobry początek, dzieki za wszelkie informacje.
yanosik pisze:Ja zaczynałem na Nasie 7,5 m2 i było super!!!
Teraz czekam na warunki do jazdy, by wypróbować Flysurfera Psycho.
...i nie prawda, nie szyj sam latawca, bo trzeba mieć o tym pojęcie, a materiał wyniesie cię tyle samo, co byś kupił gotowca!!! Poza tym, jak zaczniesz go szyć teraz, to skończysz wiosną, a wtedy go możesz do szafy schować:D:D
Heeej|!!!
Góral pisze:Polecasz nasa?? hmm dziwne ja też na tym próbowałem i na tym nie da się jeździć - to znaczy da ale bez porównania z normalnymi latawcami. Sam chyba jeszcze nie próbowałeś jeździć na normalnym latawcu dlatego piszesz, ze było super.
POZDRAWIAM
...i nie prawda, nie szyj sam latawca, bo trzeba mieć o tym pojęcie, a materiał wyniesie cię tyle samo, co byś kupił gotowca!!! Poza tym, jak zaczniesz go szyć teraz, to skończysz wiosną, a wtedy go możesz do szafy schować
Polecasz nasa?? hmm dziwne ja też na tym próbowałem i na tym nie da się jeździć - to znaczy da ale bez porównania z normalnymi latawcami. Sam chyba jeszcze nie próbowałeś jeździć na normalnym latawcu dlatego piszesz, ze było super.
Włodar pisze:Nie kupuj przypadkiem nasiaka z Darłówka. Odradzam, na początku swojej zabawy kupiłem - nie był to dobry zakup, potem kupił kolega, również nie był zadowolony i musiał się trochę namęczyć zanim zaczął mu porządnie latać. Jeżeli kupujesz od Wojtka Zyska to możesz być spokojny, że będzie OK.
TomFly pisze:A na koniec sytuacja ze spotu w Chrcynnie. Wszystkie "normlane" latawce z depowerem i nie tylko pochowane bo za mocno na nie wiało, właścieciele stoją i patrza jak ja jeżdze na wózku na 4 m nasie.
Dlatego nie zastanawiaj się i kupujtylko uważaj bo 6 m to nie zabawka.
Ale Wojtek Zysk nie ma w tej chwili chyba nic na allegro, bo nie widzę???
w@riat pisze:Ale Wojtek Zysk nie ma w tej chwili chyba nic na allegro, bo nie widzę???
Wiem ,że ma komórki 4,8m2 na stanie.
A latawce u Wojtka można zamówić.
Yanosik krzyknij do Wojtka na gg napewno się dogadacie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości