Snowkite na Wikipedii

Snowkiting - wszystko związane z tą zimową odmianą kitesurfingu.
Baton
Kontaktowanie:

Post14 maja 2007, 15:18

Witam!
Zamieściłem hasło "Snowkite" na wikipedii
( http://pl.wikipedia.org/wiki/Snowkite ). Starałem się napisać najlepiej jak potrafiłem, ale zdaje sobie sprawę, że są osoby, które mają dużo większą wiedzę niż ja na temat snowkite'a. Dlatego jeżeli macie jakieś uwagi, albo może jakieś ciekawe informacje, które można dodać do hasła to zapraszam do dyskusji, wysyłania wiadomości na priva, lub edycji bezpośrednio na Wikipedii.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post14 maja 2007, 18:02

Fajnie i zwięźle. Podobało mi się ogólnie. Może trochę za bardzo rozpisałeś kwestię latawców a za mało napisałeś o sprzęcie na nogach. Domyślam się, że jeździsz na snowboardzie bowiem wg mojej opinii narty można stosować różne i to ma znaczenie jakich się używa i do jakich warunków. Kiedyś pisałem o tym na forum... :think:
Fajnie by było też gdybyś wrzucił fotki z różnymi latawcami tak dla uzupełnienia wiadomości. Nie ma niestety twardzieli i klasycznych komórek.

Smokie
Deska: Semente Pocket Rocket, 77
Latawiec: Slingshot RPM
Postawił piwka: 121 razy
Dostał piwko: 77 razy
Kontaktowanie:

Post14 maja 2007, 18:19

"wintertour.pl - coroczna europejska impreza snowkitingowa" :) jak najbardziej europejska w koncu Merfi wystąpił jako jedyny reprezentant naszych południowych sąsiadów :lol: tyle ze nie coroczna niestety ;)

Awatar użytkownika
zgred
Deska: nbl
Latawiec: ozone, best
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post15 maja 2007, 07:13

w opisie użyłes słowa TRAPEZ, do którego moim zdaniem tez powinien być odnośnik, tak samo do baru jak i do uprzęży i tak jak pisał Onzo, przydały by się jakieś foty.

Wróć do „Snowkiting Forum”