WYJAZD SNOWKITE

Snowkiting - wszystko związane z tą zimową odmianą kitesurfingu.
Awatar użytkownika
derhase
Postawił piwka: 2 razy
Dostał piwko: 6 razy
Kontaktowanie:

Post28 paź 2011, 12:41

Hej przeglądałem stronkę i trafilem na wydaje mi się ciekawy wyjazd w góry. Szukam osób które chciałyby wybrać się początek marca lecz na snowkite. pobieramy ze sobą sprzęt korzystamy z oferty grouponu i snowkite może być w zasięgu naszej ręki. Przyznaje się bez bicia iż nie mam pojęcia jak wygląda sytuacja z miejscówkami do snowkitowania lecz na pewno można to sprawdzić przed wyjazdem grunt to zebrać fajną ekipę. :twisted:

poniżej przesyłam link do oferty

http://www.groupon.pl/oferty/groupon-tr ... hy/1254159

Awatar użytkownika
diabollo
Latawiec: Cabrinha14m,Naish10m,PANSH7m

Post16 lis 2011, 01:49

Ja jadę na ferie (10-19 lutego) do Val di Sole na snowboard i biorę szmatki... więc zobaczę co i jak... po wyjeździe napiszę czy to dobry spot dla snowkiterów 8)

jasu

Post20 gru 2011, 21:28

siema a jak jest w Val di Sole z jazdą poza trasą, a co się z tym wiąże jazdą na kite`cie ,jest legalna ? :) bo w livigno tam oczywiście walą kary czasami :) jak sie jezdzi poza trasa.nam sie udalo z kumplami trochę polatać ale dlatego ze przemiescilismy sie samochodem w inne iejsce tzn tam gdzie nie ma tras
.pozdro
diabollo pisze:Ja jadę na ferie (10-19 lutego) do Val di Sole na snowboard i biorę szmatki... więc zobaczę co i jak... po wyjeździe napiszę czy to dobry spot dla snowkiterów 8)

Wróć do „Snowkiting Forum”