Może by tak snowkite w SYLWKA ???

Snowkiting - wszystko związane z tą zimową odmianą kitesurfingu.
jasu

Post13 gru 2011, 22:51

Siema mam jeszcze wolne miejsca w busie a i kwaterke też by sie ogarnęło :) na Snowsafari po najciekawszych ośrodkach Karyntii: Nassfeld, Bad Kleinkirchheim, Turracher Hohe, Katchberg, Innerkrems, Molltaler, Gerlitzen.
Robiliśmy to samo w zeszłym roku i było spoko z tym,że teraz chce zabrać kite`y i poszukać miejscówek aby polatać jak będą warunki.Jakby się ktoś dołączył to byłoby pieknie pokombinowalibyśmy coś z miejscówkami.
A może już ktoś coś wie o jakichś miejscówach w tamtych rejonach ?

jasu

Post23 gru 2011, 00:28

Raczej nikt się już nie zgłosi na wyjazd Sylwestrowy do Austrii połączony ze snowkite`m , snowboardem czy też nartami bo już trochę za późno.No trudno cisne sam (oprócz ekipy która się już zgłosiła narciarze i deskarze) i mam nadzieje , że polatam troche.Jak się uda to po powrocie napewno zdam relacje.
Ale jest dobra opcja na kolejny wyjazd snowkite`owy do Austrii w Święto 3 Króli tj 06.01-08/09.01.2012(piątek jest wolny a możemy w razie czego wziąć sobie urlop w poniedzałek:) ).Jest już nas pewnych trzech snowkite`ciarzy,Jak ogarne kwaterkę to wrzuce posta.

jasu pisze:Siema mam jeszcze wolne miejsca w busie a i kwaterke też by sie ogarnęło :) na Snowsafari po najciekawszych ośrodkach Karyntii: Nassfeld, Bad Kleinkirchheim, Turracher Hohe, Katchberg, Innerkrems, Molltaler, Gerlitzen.
Robiliśmy to samo w zeszłym roku i było spoko z tym,że teraz chce zabrać kite`y i poszukać miejscówek aby polatać jak będą warunki.Jakby się ktoś dołączył to byłoby pieknie pokombinowalibyśmy coś z miejscówkami.
A może już ktoś coś wie o jakichś miejscówach w tamtych rejonach ?

Wróć do „Snowkiting Forum”