Miedwie - czwartek :-))))

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Awatar użytkownika
oshouomka

Post17 gru 2004, 21:12

Teeeee jarząbek, nie chlej tam za dużo, coby nie było szalonych powrotów ;P Ale mimo wszystko wspieram was :]
Aloha!

Agii

Post17 gru 2004, 21:15

dzien dobry! tu teresa,wlasnie pani czeslawa mnie upija i czuje sie coraz slabiej:P tzn. mocniej -->>slowa cześki:P,co prawda nie jestesmy takie mocne jak eska ale tez dajemy rade..pozdro oszolom:P
Ostatnio zmieniony 18 gru 2004, 09:34 przez Agii, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
oshouomka

Post17 gru 2004, 21:25

i nienawidze was za to, że robicie to beze mnie....Nie raczyłyście poczekać aż wrócę z Poznania ;P Wy szujowate gnidy!!!!! Musi być powtórka z rozrywki, nie przepuszczę wam ;D

Agii

Post17 gru 2004, 21:31

to ja teresa again:P agul przeciez my to robimt disiaj lightowo:P a z Toba bedzie hardcore'owo przeciez wiesz:P my teraz wychodzimy bo musimy sie "odsiwezyc":P czy cos:P musztarda na nas czeka:P:) pora na spacer!!!!!!!!!!!!!!!!!pa!!buziaki102 dla gagarina:*:*:*:*:*:
Ostatnio zmieniony 18 gru 2004, 09:35 przez Agii, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Neykon
Deska: z OBI
Latawiec: ze Składnicy Harcerskiej
Dostał piwko: 1 raz

Post17 gru 2004, 21:37

Drogie ululane laski :!: topic ten dotyczy kiteowania zima, anie ze Zdzicha wali trzeciego kielicha

pozdr Komediant, Twardziel, Cyrkowiec i HGW Neykon :twisted:

Agii

Post17 gru 2004, 21:58

elo alll czyli agii vel czesia!! no wlasnie ja tego nie kumam!!!czemu tautaj dziewczyny pokazuja ze porzadnie imprezuja!!! a wy chlopcy co!! niby zielsko tzn..trafka...ale nie pisze nic..zawiodlam sie na was...czy tylko kitebabes potrafia sie bawic :roll: :cry: no chlopaki pokazcie na co was stac!!!! bo starce was wiare!!
aloha dla wszystkich sztywniakow no i niezpomnianego soraya!!ihahhahaha!!ah ty byku!!!!
ney no przeciez mowa tu o zimie!! hellloowwW!! w w ielkopolsce juz snieg pada..tylko ze ja mieszkam na hawajach:p woda nadal ciepla , czekam na łodzian az przybeda na kite'owanie...mam nadzieje ze pobijemy spring brake :twisted: :twisted:
niech moc bedzie z wami!!!
aha i to nie trzeci kilich tylkoktorys z koleji!!!
Ostatnio zmieniony 18 gru 2004, 12:29 przez Agii, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Neykon

Post17 gru 2004, 22:18

Agii pisze:niby zielsko tzn..trafka...ale nie pisze nic..zawiodlam sie na was...czy tylko kitebabes potrafia sie bawic :roll: :cry: no chlopaki pokazcie na co was stac!!!! bo starce was wiare!!
aloha dla wszystkich sztywniakow no i niezpomnianego soraya!!

oj malenka nie zaczynaj :twisted:
a jak sie bawia ziomy z 3city zobacz na kiteportalu lub na naszej stronie
ps. foty ocenzurowane
ps2. Kamilos jak fotki z Sopotkowa :?: obiecales a tu ani widu ani slychu

Agii pisze:ale poniewaz mieszkam na hawajach:p

Dziecko zarob na bilet i wracaj do kraju :!: na wlasne oczy zobaczysz co SZTYWNIACY potrafia :twisted:

Agii

Post17 gru 2004, 22:22

my jestesmny na hawajach na maxa sztywne bo my na ogorkach i zmiotkach wychowane...uwazaj ney bo w kwietniu na bank jestem w 3 city!!!no i wtedy zobacze....!!!!
trafka przed domkiem tez juz wam trochu urosnie!!!!

Awatar użytkownika
Neykon

Post17 gru 2004, 22:30

Agii pisze:...uwazaj ney bo w kwietniu na bank jestem w 3 city!!!no i wtedy zobacze....!!!!

woooow to trza trening zaczac

Agii pisze:trafka przed domkiem tez juz wam trochu urosnie!!!!

cos ty sie tej trawy czepla :?: amatorka nabialu jestes czy co (trawa=krowa=mleko) to dla wyjasnienia dla osob co nie lapia mojego toku myslowego

a jesli chodzi o ziele (bo takiego slowa uzywamy) to nie ma problema, usiadziem na maciaku wpieprzym z kilo salaty i masz dowod
:twisted:

Agii

Post18 gru 2004, 02:22

ok trzymam za slowo ney..teraz poniewz myslenie jest trochu ciezkie ide ladnie nyny.....mam nadzieje ze jutro do mnie i Teresi dojdzie co tu pisalysmy....buzaiki all:))))

Soraya

Post18 gru 2004, 10:57

Czesc,

Popatrzcie na to forum !!!! Piszecie takie bzdury ,propagujecie jaranie zielska , Agii nie umie zlozyc prostego zdania po polsku (no tak , w koncu jest na Hawajach), totalne dno ! Popatrzcie na to wszystko z dystansem i sami ocencie.

p.s. Czekam na kolejne Wasze wypady na zimowe plywanie, musze sie doladowac i miec sie z czego smiac :) mam juz aparat i bede Wam robil zdjecia ...hehe

papa

Agii

Post18 gru 2004, 11:05

nie potrafie złozyc prostego zdania bo w takim stanie jak my wczoraj bylysmy tez bys pewnie nie potrafil!!czlowieku wciaz sie czepiasz...jak taki chojrak jestes no to pokaz co umiesz.... przeciez jestes The best!!
ps..chyba miales ciezkie dziecinstwo ,albo wiedziesz strasznie nudne i smutne zycie...szkoda mi ciebie,bo juz niedługo gwiazdka...
ps2.jezeli ci tak bardzo przeszkadza co tu jest napisane to po co wchodzisz na to forum!!przeciez nikt ci nie karze czytac tych 'glupot'!!!
ja juz nie bede odpisywala na te posty,bo to walka z wiatrakami.
i tak jak moj Kochany Dziadziuś Aluś mowi "gowna sie nie tyka ,bo bardziej smierdzi"
Ostatnio zmieniony 18 gru 2004, 14:53 przez Agii, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Neykon

Post18 gru 2004, 11:30

Agii pisze:...
ps2.jezeli ci tak bardzo przeszkadza co tu jest napisane to po co wchodzisz na to forum!!przeciez nikt ci nie karze czytac tych 'glupot'!!!

hmmmm skad ja to pamietam :think:

:jive: :jive: :jive: :jive: :jive:

Awatar użytkownika
Neykon

Post18 gru 2004, 11:32

Soraya pisze:...propagujecie jaranie zielska ...

tyton to tez zele :think:

Awatar użytkownika
hase
Kontaktowanie:

Post18 gru 2004, 12:26

jak to juz kiedys pisal Joosi ... czlowiek nie plywa to do wszystkiego sie czepia a najlepiej to robic na forum bo jest szansa na odzew ... zostawcie juz tego Soraya i dawajcie na miedwie, jeszcze jest cieple a atmoswerka cieplejsza niz na Hawajach, nie wspomne o cieplym winie i patencie na rekawiczki rolnika :)...... ja tam potrafie sie bawic (jak zona nie widzi :))

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”