z TRÓJMIASTA (i okolic): KTO,GDZIE,KIEDY ?

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Awatar użytkownika
bronix
Postawił piwka: 1 raz

Post18 kwie 2009, 19:38

:thumb: tak tak było mega w pecku jak to nazywają localesi,słoneczko i wiaterek od 12.00 królowały 14m choć był jeden rodzynek na 7m :lol: niezły był kontrast .Zaliczony nowy spocik na zatoce bardzo fajny no i ekipa bardzo sympatyczna .ogólnie jestem na TAK :!: .Do następnego śmiganka :jive:

ps: dzięki dla kolegi za wylądowanie latawki,ze też ci sie chciało chłopie :notworthy: :beer: bedzie :!:

Awatar użytkownika
Camino (Wozi)
Dostał piwko: 1 raz

Post18 kwie 2009, 19:39

dreadless pisze:Potwierdzam! Było mega do puki słońce za chury się nie schowało...

a co to sa te CHURY :wink: :?: ja tam zadnych CHUR dzis nie widzialem :lol:

Awatar użytkownika
christo
Deska: Nobile
Latawiec: OZONE Edge
Postawił piwka: 2 razy

Post18 kwie 2009, 20:07

bronix pisze::thumb: tak tak było mega w pecku jak to nazywają localesi,słoneczko i wiaterek od 12.00 królowały 14m choć był jeden rodzynek na 7m :lol: niezły był kontrast .Zaliczony nowy spocik na zatoce bardzo fajny no i ekipa bardzo sympatyczna .ogólnie jestem na TAK :!: .Do następnego śmiganka :jive:

ps: dzięki dla kolegi za wylądowanie latawki,ze też ci sie chciało chłopie :notworthy: :beer: bedzie :!:

Ja tez "skladam dzieki" za starty i ladowania :D Poczatek sezonu dla mnie otwarty. Oczywiscie wiem, ze niektorzy cala zime... Ja, jak na razie zaczynam na wiosne :oops: No i przyznaje, Peck jest cool :lol:

Z tym "NOBILE go home" to chyba nie jest az tak zle 8) Nastepnym razem poleci 135x44 :lol:

Awatar użytkownika
bronix

Post18 kwie 2009, 20:28

Nie nie Christo to moja prywatna subiektywna opinia jednemu lezy to innemu tamto :lol: ,nie diluje, nie handluje , nie agituje tylko pływam :wave2:

pepek
Kontaktowanie:

Post18 kwie 2009, 20:38

bronix napisał:
choć był jeden rodzynek na 7m

no troche dzis sie zabawilem na tej 7 :lol: z siedem godzin plywalem nie liczac przerw :) oczywiscie prawdziwa zabawa sie zaczela jak plywac przyjechal znany i lubiany wlasciciel zatoki :wink: wykonal pare telefonow, wiatraki zaczely sie szybciej obracac, wyjol swoja zabawke z worka no i wkoncu porzadnie przywiało :wink: to bylo juz po 15 jak sie wszyscy oprocz nas zwineli do domku:) zrobilismy mala wycieczke krajoznawcza i okazalo sie ze w rzucewie smierdzi :) ale jest dosc spoko :) na koniec tego pieknego dnia poplynolem sobie do domu:)

Pozdrawiam wszystki plywajacych dzis:)

P.S. R R D rządzi!!! a Addiction ma super winde i ciag!! wczoraj sie przekonalem :wink:

Awatar użytkownika
christo
Deska: Nobile
Latawiec: OZONE Edge
Postawił piwka: 2 razy

Post18 kwie 2009, 20:54

bronix pisze:Nie nie Christo to moja prywatna subiektywna opinia jednemu lezy to innemu tamto :lol: ,nie diluje, nie handluje , nie agituje tylko pływam :wave2:

Spoko :D

Awatar użytkownika
młoda
Kontaktowanie:

Post18 kwie 2009, 21:08

a ja dziś odwiedziłam Osłonino , wielkie podziękowania dla mojego instruktora JURGENA :D

Awatar użytkownika
Pinio
Postawił piwka: 25 razy
Dostał piwko: 30 razy

Post18 kwie 2009, 21:21

pepek pisze:oczywiscie prawdziwa zabawa sie zaczela jak plywac przyjechal znany i lubiany wlasciciel zatoki :wink: wykonal pare telefonow, wiatraki zaczely sie szybciej obracac, wyjol swoja zabawke z worka no i wkoncu porzadnie przywiało :wink: to bylo juz po 15 jak sie wszyscy oprocz nas zwineli do domku:)

:wink:
Bo młodzież powinna patrzeć na starszych 8) i zamiast się brandzlować
na 14 powinna zjeść dobry objadek, przejść się na spacerek a jak włączą wiatraki iść na wodę :!:
Po 15-Koledzy dopiero się zabawa zaczęła w Błądzikowie fajna falka :D
a w rzucewie syf jak by się tankowiec na zatce rozwalił :oops:
Jak wyście Bocian tam pływali :arrow: Ty chłopie dobry prysznic i dużo mydła dziś wieczorem zużyj :wink:
i co ja jeszcze chciałem powiedzieć :think: aha adidiction to jest maszynka :twisted:

Awatar użytkownika
Lida
Kontaktowanie:

Post18 kwie 2009, 21:48

sezon w PL otwarty, choć zimny wiaterek wybrałam :twisted:

dzięki Marq za suchacza,bez niego to bym się nie zdecydowała na wejście do wody...

Awatar użytkownika
Pinio

Post18 kwie 2009, 22:06

To co Lidka po dzisiejszym pływaniu sycharka kupujemy
Ja obetnę z ............ http://www.kiteforum.pl/forum/viewtopic.php?t=23390

marq
Deska: Nobile 50fifty
Latawiec: North Vegas

Post18 kwie 2009, 22:14

niema za co Skate Lidka:PP

Awatar użytkownika
Lida
Kontaktowanie:

Post18 kwie 2009, 22:16

MarQ pisze:niema za co Skate Lidka:PP

YO YOŁŁŁŁ 8) 8) 8) 8)

Awatar użytkownika
Pinio

Post18 kwie 2009, 22:20

a do której wyście byli w osłonin bo myśmy spływali dziś po całym jeziorku i zastanawialiśmy się nad osłoninem tylko potem musieli byśmy do chałup się halsnąć i z tamtąd do Pecka wrócić

Awatar użytkownika
Lida
Kontaktowanie:

Post18 kwie 2009, 22:22

Pinio pisze:a do której wyście byli w osłonin bo myśmy spływali dziś po całym jeziorku i zastanawialiśmy się nad osłoninem tylko potem musieli byśmy do chałup się halsnąć i z tamtąd do Pecka wrócić

koło 17:30 Jurgen zszedł z wody...

Awatar użytkownika
Pinio

Post18 kwie 2009, 22:28

Lida pisze:
Pinio pisze:a do której wyście byli w osłonin bo myśmy spływali dziś po całym jeziorku i zastanawialiśmy się nad osłoninem tylko potem musieli byśmy do chałup się halsnąć i z tamtąd do Pecka wrócić

koło 17:30 Jurgen zszedł z wody...

to myśmy Was widzieli dobrze kumałem spłyneliśmy do rzucew
na chwilę a potem na środeczek i do domku szkoda nex time powiedz
Łysemu /przygadał kocioł... :D / żeby czasem popatrzył na kom może ktoś dzwoni :wink:
bo zobaczenia następnym razem

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”