Szukam kogoś chętnego na kurs z Warszawy i okolic.

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Awatar użytkownika
synapse
Kontaktowanie:

Post20 maja 2009, 10:17

No, słuchajcie, całkiem fajne prognozy mamy na weekend. Jak wszystko się sprawdzi będzie całkiem zacnie duło już od piątku od rana do niedzieli. Ja jadę, nawet pociągiem, ktoś rusza z Warszawy wozem? 8)

Awatar użytkownika
Sinner

Post01 cze 2009, 22:58

Hej, parę lat pływałem na WS teraz chciałbym sprobowac Kite. Znajomi pracuja, albo slabo u nich z finansami, wiec szukam chetnych na wyjazd na Hel w pierwszej polowie lipca w celu zrobienia IKO1/2. Szkolka i inne drobiazgi do dogadania.

Awatar użytkownika
synapse
Kontaktowanie:

Post01 cze 2009, 23:08

Siemka, ja już po kursie, IKO1 i IKO2 mam w kieszeni. Ogarne sobie wszystkie manewry na spokojnie i ze skokami i grabami będę już sam eksperymentował.
Jak będziesz jechał na Hel któregoś weekendu chętnie się zabiorę do Rewy:) Przy okazji polecam szkółkę koleżanek, w Rewie właśnie:)

dżejdżej
Kontaktowanie:

Post05 cze 2009, 10:17

Hej, długo mnie nie było- najwyższa pora już w tym miesiącu zamoczyć tyłek w Bałtyku. Pewnie się powtarzam, ale 2 pytanka:
- kto poleca jakąś dobrą szkółkę gdzie na pewno mnie nauczą pływać- nie mam doświadczenie na KS ani WS, tylko patent żeglarza.
- czy ktoś jeszcze jest zdecydowany na kurs, lub nie, ale będzie chciał się zabrać- nie moge teraz powiedzieć konkretnej daty, wiadomo sesja... w każdym razie mam samochód- tylko trochę mały ale myślę, że 2-3 osoby spokojnie sie zmieszczą. :)

POZDRAWIAM

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post05 cze 2009, 12:16

dżejdżej pisze:- kto poleca jakąś dobrą szkółkę gdzie na pewno mnie nauczą pływać..

jeśli tylko warunki dopiszą , jak to ma miejsce teraz
mogę Ci zagwarantować że nauczymy Cię pływać skutecznie i bezpiecznie :idea:
ZAPRASZAMY

pzdr

Awatar użytkownika
synapse
Kontaktowanie:

Post07 cze 2009, 11:10

Siemka chłopaki:)

Jeszcze wcześnie, ale idzie długi weekend, czy ktoś planuje jakiś wyskok na północ? Chętnie się zabiorę z kimś samochodem (chudy szczupak, plecak z latawkiem i desia). Jak coś namiary zostawiłem wyżej. Prognozy guru są zachęcające, 4 dni z piątkowym urlopem i będzie można się zabawić, nauka też na spokojnie i z głową do ogarnięcia jest:)

Pozdro.
Piotrek.

dżejdżej
Kontaktowanie:

Post09 cze 2009, 14:26

OK dzięki, to w takim razie jeszcze w czerwcu lecę do Chałup- trzeba rezerwować jakieś miejsca wcześniej na kursie? W tym tygodniu nie dam rady, ale za 2 tygodnie- nie widze przeszkód, no może po za pogodą... PZDR

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post14 cze 2009, 11:03

dżejdżej pisze:OK dzięki, to w takim razie jeszcze w czerwcu lecę do Chałup- trzeba rezerwować jakieś miejsca wcześniej na kursie?

tak, nie jest to trudne --------> www.wake.pl /zapisy

pzdr

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”