kitsurfer/ka lub windsurfer/ka poszukiwany/a

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
bubi
Kontaktowanie:

Post19 maja 2009, 11:32

Aloha....jadę z miasta królewskiego Kraków na Hell trasą Kraków-Częstochowa-Łódź-Toruń-Gdańsk-Jastarnia w dniu 22.05.2009 w godzinach popołudniowych.Prawdopodobny powrót to sobota lub niedziela tydzień później......wysypała mi się ekipa niestety a mam takie parcie na pływanie,że nie odpuszczę wyjazdu......szukam więc osób chętnych z okolic trasy mego przejazdu a najchętniej z Krakowa i okolic którzy chętnie by się zabrali...jadę Volksvagenem T2 Camperem więc mogę wziąść trochę sprzętu także windsurferom.....chętnych proszę o info na priv.
Aloha

bubi
Kontaktowanie:

Post19 maja 2009, 15:09

zmiana trasy jadę jednak także przez Warszawę

Awatar użytkownika
synapse
Kontaktowanie:

Post20 maja 2009, 10:24

Cześć Bubi:)

Już się kontaktowaliśmy wcześniej, całkiem zacnie będzie wiało w ten weekend. Szukam jazdy do Rewki, będziesz przejeżdżał w okolicy więc chętnie bym się zabrał. Może nawet udałoby się podrzucić mnie do Rewy te 10 kilosów? Poprostu nie wiem, czy coś będzie jeździło tak późno wieczorem z dworca do Rewy:( Kiedy będziesz w okolicach Warszawy?

Aloha!

P.S. Starym ogórem jedziesz:)? Ale faaaaza!! :D

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”