Warszawa - Rewa - ustawka na jazdę:)

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Awatar użytkownika
synapse
Kontaktowanie:

Post02 maja 2009, 13:02

Czołgiem chłopaki:)

Kto się wybiera za tydzień do Rewy (9-10), chętnie się zabiorę z Wami. Póki co uderzam na kursik do Aloh'y, więc jadę bez sprzętu, niezły ze mnie szparag także niewiele miejsca potrzebuje (tylko backpack z pianką, trapezem i... gaciami :P

Na kolejny weekend (15-16) też szukam ekipy na dojazd, tym razem ze sprzętem już uderze i sam powalcze, zapewne mały trym i spróbujemy ;)

Temat śledze :twisted: W razie czego mój numer to 503-363-354. Chętnie też przygarnę namiary do kolegów i zadzwonie z ustawką na start.

P.S. właśnie wróciłem z Mrągowa, trochę się poślizgałem z moim ojczulkiem na naszym lokalnym spocie, szału nie było, ale zdarzały się konkretniejsze szkwaliki i powalczyć można było o jakąś hopke :wink: WS to chyba nie grzech na tym forum?

Obrazek

Aaah, jeszcze jedno, macie opracowany jakiś system na nocleg/kime? Jak z wynajmem, może jakieś namiary na fajną miejscówkę gdzie by można było gwizdek z soli umyć i kimnąć się w suchej pościeli/na podłodze? Dużo wcześniej trzeba rezerwować? Nie wiem jak z kimą tam jest, bo swego czasu spałem u kumpla, który tam studiował na GD Wrzeszczu.

Aloha!

darkowic
Postawił piwka: 3 razy
Dostał piwko: 6 razy
Kontaktowanie:

Post07 maja 2009, 15:09

Ja planuję wyjazd do Rewy w sobotę 16 maja. Jak będą warunki to zostanę jeszcze w poniedziałek. Nie wiem jak będzie z samochodem.
Daj znać jak było w ten weekend.

mitsu
Deska: fifty
Latawiec: gts3 xr7
Postawił piwka: 5 razy
Dostał piwko: 9 razy

Post07 maja 2009, 15:34

9-10 bedzie kibel. teraz od majowki daje codzien 18k, 23 ma byc niezly
martini daj znaka bedac w rewie, to podjade, przypomne sie z poprzedniego roku ; )
sdv, znam twoj bol, dlatego przeprowadzilem sie z wwki do 3city i jest ogolnie opor ; )

pzdr
mitsu

Awatar użytkownika
synapse
Kontaktowanie:

Post07 maja 2009, 17:59

Eeeh, no kibel kibel... nie napawa mnie optymizmem, mimo szczerej zajawy chyba też sobie daruje:( Tafla płaska jak patelnia:/ Czekam na rozwój wydarzeń na Guru :x

darkowic
Kontaktowanie:

Post11 maja 2009, 11:07

Chłopaki jak na razie prognozy na weekend 16 sa dobre, ja na 99% wyjeżdzam. Kto sie pisze?

Awatar użytkownika
synapse
Kontaktowanie:

Post11 maja 2009, 18:48

Ja jade, też zabieram się z mm, także razem sobie przejedziemy z kolegą w czwartek wieczorkiem 8)

darkowic
Kontaktowanie:

Post13 maja 2009, 08:53

Potwierdzam moją obecność na wyjazd w czwartek wieczorem - jedziemy z mm jego samochodem. Kwatera jest obgadana - właścicielka nas oczekuje - dostaniemu pokój 4 łóżkowy, więc jak ktoś jest chętny to nocleg też zapewniony ( 30 zł - doba) . Na razie zajęte są dwa łózka: synapse i darkowic. Wracamy prawdopodobnie w niedziele o 18.00 - Intercity z Gdyni.
Szukamy kogoś, kto wraca samochodem w niedzielę - dajcie znak to się zabierzemy i dorzucimy do benzyny!!

Awatar użytkownika
synapse
Kontaktowanie:

Post13 maja 2009, 16:29

Ja również potwierdzam, jutro po 17 jestem zwarty i gotowy do wyjazdu. Niedziela jak narazie rzeczywiście pod znakiem intercity, także jak ktoś będzie wracał wozem jest nas dwóch ze sprzętem chętnych na powrót do Wawy.

Do jutra chłopaki:D

Awatar użytkownika
synapse
Kontaktowanie:

Post20 maja 2009, 10:32

No, słuchajcie, całkiem fajne prognozy mamy na weekend. Jak wszystko się sprawdzi będzie zacnie duło już od piątku od rana do niedzieli. Ja jadę, nawet pociągiem, ktoś rusza z Warszawy wozem? :D

Awatar użytkownika
synapse
Kontaktowanie:

Post07 cze 2009, 11:19

Elo!

Jeszcze wcześnie, ale idzie długi weekend, czy ktoś planuje jakiś wyskok na północ? Chętnie się zabiorę z kimś samochodem (chudy szczupak, plecak z latawkiem i desia). Prognozy guru są zachęcające, 4 dni z piątkowym urlopem i będzie można się zabawić.

Pozdro.

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”