SZCZECIN KTO/GDZIE/KIEDY?

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze

Twoj ulubiony spot w okolicach Szczecina to?

Trzebież
19
6%
Nowe Warpno
6
2%
Miroszewo
5
1%
Podgrodzie
5
1%
Miedwie
101
29%
Międzyzdroje
62
18%
Świnoujscie
74
22%
Inne
72
21%

Liczba głosów: 344

Awatar użytkownika
fando
Latawiec: PLYNN

Post30 paź 2009, 17:35

waldir pisze:Trochę idziemy w offtop ale ok. ;) Oklaski dostanie zawsze / prawie zawsze bo w wielu tematach po prostu się zgadzamy. Co do homofobii hmmmm tak jestem homofobem i nie należę do pis co ciekawe ;) dlatego nie przeszkadza mi szykanowanie pedałów i zachowań innych od heteroseksualnych. :twisted: Powiem więcej pasuje mi taki właśnie ton wypowiedzi bo pedalstwo to choroba wg mnie. I zła pogoda jest po prostu gejowska a nie pod psem bo psy najnormalniej w świecie lubie ;)
Co do kolegi Ziomka hmmm nie mam zdania i nie podpisuje się pod tymi akurat postami gdzie się tnie pół forum. Ja mam to centralnie w ... poważaniu!

Jestes homofobem i to tym z najgorszych bo udajacym hetero . W wielu tematach sie zagadzacie z SWIRUSem bo poprostu jestescie dobrze zakamuflowanymi pedalami ( nie mylic z gejami). Jezdzicie razem na spoty , biedne zony mysla ze chlopaki uprawiaja fajny sport a oni sie w najlepsze zaspokajaja analnie w zaroslach na spocie . Pewnie macie specjalnie wyciete otwory na odbyt w co by nie marnowac czasu na zdejmowanie neoprenów :)
Juz dawno sie na was poznalem i na waszych tepych ripostach ...

Waldir i SWIRUS czas wyjsc z szafy i sie ujawnic , jak dlugo zamierzacie zyc w zaklamaniu ? Myslicie ze tylko ja wiem o waszym pedalstwie ?

sory za offtop :lol:

daniel.p
Dostał piwko: 2 razy

Post30 paź 2009, 18:21

papier pisze:
waldir pisze:Trochę idziemy w offtop ale ok. ;) Oklaski dostanie zawsze / prawie zawsze bo w wielu tematach po prostu się zgadzamy. Co do homofobii hmmmm tak jestem homofobem i nie należę do pis co ciekawe ;) dlatego nie przeszkadza mi szykanowanie pedałów i zachowań innych od heteroseksualnych. :twisted: Powiem więcej pasuje mi taki właśnie ton wypowiedzi bo pedalstwo to choroba wg mnie. I zła pogoda jest po prostu gejowska a nie pod psem bo psy najnormalniej w świecie lubie ;)
Co do kolegi Ziomka hmmm nie mam zdania i nie podpisuje się pod tymi akurat postami gdzie się tnie pół forum. Ja mam to centralnie w ... poważaniu!

Jestes homofobem i to tym z najgorszych bo udajacym hetero . W wielu tematach sie zagadzacie z SWIRUSem bo poprostu jestescie dobrze zakamuflowanymi pedalami ( nie mylic z gejami). Jezdzicie razem na spoty , biedne zony mysla ze chlopaki uprawiaja fajny sport a oni sie w najlepsze zaspokajaja analnie w zaroslach na spocie . Pewnie macie specjalnie wyciete otwory na odbyt w co by nie marnowac czasu na zdejmowanie neoprenów :)

Waldir i SWIRUS czas wyjsc z szafy i sie ujawnic , jak dlugo zamierzacie zyc w zaklamaniu ? Myslicie ze tylko ja wiem o waszym pedalstwie ?

No nie mogłem wytrzymać!
Człowieku wprowadzasz poziom rynsztoku tym swoim wpisem. I to wcale nie jest wpis poza tematem tylko jakiś żenujący bełkot.

Awatar użytkownika
fando
Latawiec: PLYNN

Post30 paź 2009, 18:46

daniel.p pisze:No nie mogłem wytrzymać!
Człowieku wprowadzasz poziom rynsztoku tym swoim wpisem. I to wcale nie jest wpis poza tematem tylko jakiś żenujący bełkot.

no widzisz ja też już nie mogłem wytrzymać na poziom rynsztoku który pojawił się w tym temacie i dalej kontynuowałem już żenującym bełkotem tak pasującym do ciętych ripost tępych kolesi którzy to zainicjowali

ArchieZA
Kontaktowanie:

Post30 paź 2009, 18:58

Hej,

czy ktos, KTOKOLWIEK, lata na kajcie w okolicach Szczecina jeszcze w listopadzie? Moj chlopak desperacko szuka kompana w wyprawach i jakos nam sie nie udaje. Jesli ktos by sie z Was wybieral w te sobote czy w kazdy inny dzien w zasadzie wkrotce, kiedykolwiek, dajcie znac prosze, on sie z checia dolaczy. Moj numer - 513 813 920. Dzieki

Agnieszka

Awatar użytkownika
rolnik
Deska: SU2
Latawiec: Obojetne
Postawił piwka: 44 razy
Dostał piwko: 44 razy

Post30 paź 2009, 19:22

Waldir i SWIRUS czas wyjsc z szafy i sie ujawnic

skoro tak latwo przychadza Ci analizy psychologiczne moich kolegow to ja tez sie pokusze.
Patrzac na twoja krotka historie na kf najaktywniejszy jestes w tematach pedo - zbok - gej . Bez watpienia jestes groznym zboczencem a tacy sa gorsi od pedaow z wyboru.
Sadze ze wiecej zrozumienia znalazl bys na innym forum

Awatar użytkownika
macsurf
Dostał piwko: 3 razy
Kontaktowanie:

Post30 paź 2009, 19:23

ArchieZA pisze:Hej,

czy ktos, KTOKOLWIEK, lata na kajcie w okolicach Szczecina jeszcze w listopadzie? Moj chlopak desperacko szuka kompana w wyprawach i jakos nam sie nie udaje. Jesli ktos by sie z Was wybieral w te sobote czy w kazdy inny dzien w zasadzie wkrotce, kiedykolwiek, dajcie znac prosze, on sie z checia dolaczy. Moj numer - 513 813 920. Dzieki

Agnieszka

Plywamy, ale ostatnio po prostu nie wieje. Moze cos w poniedzialek, ale moze byc dosyc zimno.

Awatar użytkownika
bitter
Kontaktowanie:

Post30 paź 2009, 21:35

Nie zaglądałem tu przez 3 dni i zdębiałem ;-) Niech wreszcie powieje bo się pozabijacie ;-) No ale dzięki Wam mój ulubiony powieściopisarz Ziomek tu zawitał ;-)

Anyway czy jeszcze tej pieprzonej jesieni zawieje? Zapomniałem już jak się to robi ;-)

lukasis
Kontaktowanie:

Post30 paź 2009, 21:37

Agnieszka

Hej, na niedziele trza się szykować, jakiś podmuch idzie i zostaje u nas do poniedziałku... kierunek "nie morski".

Oby się rozwiało!... ;P

ArchieZA
Kontaktowanie:

Post31 paź 2009, 00:02

o dzieki chlopaki za odpowiedz.

Serio, bede sprawdzac forum i moj telefon, bardzo by bylo fajnie jakby mogl sie zahaczyc z ktoryms z Was. Dajcie znac, prosze.

Agnieszka

Awatar użytkownika
waldir
Deska: ZEEKO
Latawiec: ZEEKO Krush
Kontaktowanie:

Post31 paź 2009, 00:35

papier pisze:Jestes homofobem i to tym z najgorszych bo udajacym hetero . W wielu tematach sie zagadzacie z SWIRUSem bo poprostu jestescie dobrze zakamuflowanymi pedalami ( nie mylic z gejami). Jezdzicie razem na spoty , biedne zony mysla ze chlopaki uprawiaja fajny sport a oni sie w najlepsze zaspokajaja analnie w zaroslach na spocie . Pewnie macie specjalnie wyciete otwory na odbyt w co by nie marnowac czasu na zdejmowanie neoprenów :)

Jesteś zwykłym forumowym trolem który jak mucha leci do śmierdzącej kupy tak i ty jak tylko wyczujesz smrodek natychmiast się zjawiasz. Moja propozycja wciąż aktualna wpadnij na pomorze zachodnie to choć jestem wyjątkowo spokojnym człowiekiem wytłumaczę ci pewne kwestie poza forum. Nie będe się już z tobą wdawał w sprzeczki bo szanuje moich kumpli i nie chcę im psuć przyjemności z czytania forum. Dla mnie i wielu innych jesteś na tym wątku z pewnością persona non grata, więc bądź uprzejmy nie dopisywać się tu bo na spoty masz jakby daleko. Masz swoje wykreowane wątki z jakże zajmującą tematyką to też tam dawaj z siebie wszystko.

Awatar użytkownika
waldir
Kontaktowanie:

Post31 paź 2009, 00:43

Agnieszka
W niedziele jest jakakolwiek szansa na podmuchy z kierunku południowo wschodniego więc jeżeli ma latawca w rozmiarze 12-13m to istnieje takie prawdopodobieństwo że popływa choćby w Giżynie nad Miedwiem. Jeżeli prognoza się utrzyma to się tam wybieram.

ArchieZA
Kontaktowanie:

Post31 paź 2009, 09:13

O to fajnie! Ma 11,5 metrowego kita, wazy 65 kilo moze poleci.

Dzieki Waldek.

Awatar użytkownika
waldir
Kontaktowanie:

Post31 paź 2009, 10:06

ArchieZA pisze:O to fajnie! Ma 11,5 metrowego kita, wazy 65 kilo moze poleci.

Dzieki Waldek.
Miejmy nadzieje że nie poleci bo nie wiadomo gdzie wyląduje :D ale powinien popływć ;) Myśle że między 11 a 12 można się już pojawić, zrobi się już w miarę ciepło........ 5 stopni bryyyyyyyy ;)

danon
Kontaktowanie:

Post31 paź 2009, 13:21

Jak to jest ,że dziewczyna siedzi i skrobie coś na forum i co ważniejsze wysyła faceta z domu :?: :?: :?:

O telefonie do siebie nie wspomnę :wink:

Awatar użytkownika
robert1982
Kontaktowanie:

Post31 paź 2009, 13:29

danon pisze:Jak to jest ,że dziewczyna siedzi i skrobie coś na forum i co ważniejsze wysyła faceta z domu :?: :?: :?:

O telefonie do siebie nie wspomnę :wink:

heheh to jest dziewczyna marzenie :)
tylko pozazdrościć :wink:

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”