Mietkow 3103 powtorne rozpoczecie sezonu

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Awatar użytkownika
Belzebub_Wro

Post01 kwie 2005, 11:04

Aloha

Niniejszym informuje ze Wroclaw rowniez rozpoczal wczesno -wiosenne kajtowanie

Woda Ok okolo 10 C i szybko sie nagrzewa od slonca i tem powietrza ktora tu na poludniu oscyluje miedzy 0-15 C Kolejne dni maja byc do 18C Wrazenia calkiem OK

Wiatr niestety tylko od 8 knt -do 12 knt i poplywac dalo sie tylko chwilami o skokach nalezalo raczej zapomniec

Pozdr

PS nie wiem jak wkleic zdjecia

Awatar użytkownika
IgorS
Deska: North/Nobile/Cab
Latawiec: Cabrinha, AirRush
Dostał piwko: 1 raz

Post01 kwie 2005, 13:37

No to jak daleko Wrocław Leży od Trójmiasta, skoro cały czas nad morzem w godzinach porannych mamy -5stC a w południe temperatura dochodzi do +3stC i jakoś nic się nie chce ocieplić, nie wspominając o wodzie, której temperatura mieści się w podanym wyżej zakresie.

Awatar użytkownika
Belzebub_Wro

Post01 kwie 2005, 14:03

No chyba dosc daleko dwa bieguny........:>

Noce tez nie sa przesadnie cieple a temp spada ponizej 0 ale w dzie kolo poludnia robi sie naprawde fajnie i jest zwykle okolo 10 C i powyzej ostatnio tak kolo 10-13 C

Tomo

Awatar użytkownika
Max/Łódź
Deska: Naish Haze
Latawiec: Flysurfer Speed
Kontaktowanie:

Post02 kwie 2005, 11:16

Powaznie akwen u Was nawet do 10C sie nagrzal? Ja patrzac jak po nocy mam przymarzniete oczko wodne to az mi sie nie chce wierzyc... aczkolwiek w listopadzie plywalismy przy wodzie +5C, wiec te 10 to jak Hawaje :D Trza sie chyba tu w centrum ruszyc na plaze 8) Pozdro

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”