no mało pocieszające dla mnie jest to co piszesz:bo na zakup drugiej latawki do weekendu ze względów finansowych nie ma szans:( Wpadnę tak czy inaczej z 12steczką i popatrzę na czym kto lata i podejmę decyzję online. Może będzie słabiej niż się zapowiada. Jak nie to najwyżej obliżę się smakiem i tylko popatrzę (chociaż już tak miałem na helu w weekend czerwcowy że siedziałem z 12stką na brzegu przez 3 dni i patrzyłem jak wszyscy latają na 7m i mało z siebie nie wyszedłem:) ale wtedy to na prawdę dmuchało grubo, a nie jakieś tam 20 kts:)
Z wiatrem w trakcie opadów może być różnie, najczęściej wieje dużo mniej niż z prognozy. Szykuję na week 9ke i 7ke Do tego koniecznie maske/kominiarkę pod hełm.
Dzięki za info i do zobaczenia na Zegrzu. Wygląda na to że jutro nic nie skorzystam i że trzeba jednak jak najszybciej to możliwe dokupić 7m2 zamiast stać i patrzeć jak inni się bawią jak są warunki:)
Czy jest ktos, kto mialby wolne miejsce i jedzie z warszawy?? Bo taki weekend to szkoda przegapić z braku transportu...
(Biore kamerę, więc będę kręcił wasze wyczyny )
a WindGuru pokazuje 15 wezłów w sobotę... w niedziele ma być jeszcze mniej, więc może Ci którzy mają większe latawki (jak ja - 15 wybiorą sięw niedzielę??