Maniek pisze:pływał ktoś kiedyś na Bindudze? (jezioro seksty)? A i co w suchym Rogu robią? plaża zagrodzona.. ktoś to wykupił?
Maniek pisze:pływał ktoś kiedyś na Bindudze? (jezioro seksty)? A i co w suchym Rogu robią? plaża zagrodzona.. ktoś to wykupił?
Maniek pisze:Jak ostatnio (w niedzielę) próbowałem tam walczyć o stanięcie na desce na Nowych Gutach.. podeszła do mnie córka właścicielki i mówi czy niemógłbym jej zmierzyć jaka jest głębokość na 150m w głąb jeziora!Chyba ich Bóg opuścił jak Chcą do 150m pomostu statki cumować
i to jeszcze może ten pływający zrobią
evolutionVIII pisze:Niestety to prawda. Maja tam cumować piękne i nowoczesne statki Żeglugi Mazurskiej
evolutionVIII pisze:Maniek pisze:Jak ostatnio (w niedzielę) próbowałem tam walczyć o stanięcie na desce na Nowych Gutach.. podeszła do mnie córka właścicielki i mówi czy niemógłbym jej zmierzyć jaka jest głębokość na 150m w głąb jeziora!Chyba ich Bóg opuścił jak Chcą do 150m pomostu statki cumować
i to jeszcze może ten pływający zrobią
Niestety to prawda. Maja tam cumować piękne i nowoczesne statki Żeglugi Mazurskiej
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 15 gości