W koncu powialo przez 3- 4 godzın 4-5 b potam ktos wylaczyl...... doslownıe.
Falki fajne, do tej pory na takich nie plywalem ale bylo super. Pare fotek ponizej
fajnie że udało ci się cokolwiek popływać, problem nie leży w prognozie,ponieważ jest ona cały czas bardzo dobra(izobar na tym obsza rze naprane jak trzeba a nawet więcej) prawdopodobne miejsce w którym jesteście jest zasłonięte od wiatru z kierunków zbliżonych do North jakimś pasmem wysokich gór i dopóki ten kierunek się utrzyma szansa na pływanie jest słaba.a właśnie w najbliższych dniach będzie obowiązywała cyrkulacja zachodnia tak więc być może jest szansa.napisz jakie kierunki wiatru wchodzą tam bez problemu i są preferowane to przygotuję ci meteo że "mucha nie siada."powodzenia
Troche slabo wialo na 11 a koniecznie chcialem ja oblatac, stad troche przebrana miejscami byla. Dzis polatalem na 16 w prawdzie malo ale i tak fajnie bylo. Kierunki o ile wieje pludniowy zachod a pochwili o 90 stopni i poludniowy wschod albo na odwrot.
coraz lepsza fala,nice!do kiedy jesteście ? jutro rano podam ci meteo!na pisz od której strony jesteście zasłonięci górami jak najdokladniej to określ tylko wtedy moje meteo ma sens.na razie zrozumiałem że dobre kierunki to te południowe z odchyleniami,a co z zachodem?
obecnośc fal sugeruje że w stosunkowo niedużej odległości jest wiatr(kilkadziesiąt do kilkuset kilometrów) musicie być totalnie zasłonięci górami(widać je pięknie na zdjęciach) jak wrócisz to damy czadu na dziećkowicach(od tego weekendu ocieplenie)a potem na helu w Boże Ciało.do zobaczenia